Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Termeni de utilizare


Termeni de utilizare


Trebuie sa fiti de acord ca orice informatie introdusa de dumneavoastra este stocata in baza de date. Pentru a pastra referintele dumneavoastra asociate informatiilor contribuite in cadrul http://www.pofticiosi.ro trebuie sa fiti autentificat, altfel vor aparea drept postate de utilizatori anonimi.

Ca utilizator ai Pofticiosi.ro, sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care puneti la dispozitie in mod public.

Utilizatorii se obliga sa nu publice materiale cu drepturi de autor, daca nu sunt autorii sau daca nu au permisiunea autorului de a publica materialul respectiv.

Drepturile de autor asupra materialului continut in cadrul http://www.pofticiosi.ro apartin in exclusivitate editorilor inscrisi in bazele de date ale Pofticiosi.ro.

Pofticiosi.ro nu isi asuma rasponsabilitatea in cazul incalcarii drepturilor de autor si/sau a drepturilor conexe de catre unul sau mai multi utilizatori inscrisi in bazele de date online ale http://www.pofticiosi.ro.

Se interzice publicarea de materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica.

Se interzice publicarea de imagini sau afirmatii explicit sexuale.

Se interzice difuzarea de orice tip de publicitate cu exceptia zonelor care sunt dedicate acestui scop.

Pofticiosi.ro nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori si nu gireaza vreo parere exprimata de catre utilizatori.

Pofticiosi.ro nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de utilizatori. De asemenea Pofticiosi.ro nu isi asuma veridicitatea si exactitatea materialului postat de utilizatorii sitului.

Pofticiosi.ro nu are obligatia legala de a publica materialele oferite de utilizatori.Colectare informatii personale

In cadrul Pofticiosi.ro sunt colectate informatii de tip: nume complet, adresa de e-mail care insa nu vor fi transmise altor terti decat la solicitarea explicita a utilizatorului.

De asemenea se colecteaza informatii de tipul: adresa IP, program de navigare web utilizat, numele domeniului referent, orele de acces si durata totala a prezentei in locatia Pofticiosi.ro. Acestea sunt inregistrate si sunt utilizate pentru imbunatatirea serviciilor furnizate, imbunatatirea realizarii tehnice si structurii, monitorizarea traficului in locatia web http://www.pofticiosi.ro si realizarea de statistici periodice.

Informatiile personale colectate in cadrul http://www.pofticiosi.ro pot fi dezvaluite catre reprezentanti ai organelor legislative romanesti in cazul in care se solicita dezvaluirea lor in vederea aplicarii de dispozitii legale sau hotarari ale instantelor judecatoresti.Va multumim.


Muzica Foto Filmare.ro