Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare ciorbe


Retete culinare pentru: Ciorbe

Se taie carnea in bucatele si se fierbe in 2-3 litri de apa, impreuna cu ceapa taiata marunt si sare. Cind carnea este bine fiarta, se bat in supiera galbenusurile cu smintina si se pune ciorba peste ele, putin cite putin, apoi toata amestecind bine. Se presara cu patrunjel tocat vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 2 voturi

Se fierbe in 2 l de apa morcovul, patrunjeii, ˝ de telina, foile de dafin si piperul. Dupa ce au fiert cca ˝ ora, se strecoara zeama in alta oala, punind in ea cartofii curatati, spalati si taiati in mici cuburi; se pune o lingura de sare. Pina fierb cartofii vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 20 voturi

Legumele (mai putin ciupercile) se taie marunt si se calesc in putin ulei. Se adauga ciupercile , zeama de carne ,Delikat ,piper si frunzele de leustean.Se lasa sa fiarba bine iar la sfirsit se pune mujdeiul, se lasa sa fiarba doua clocote si se adauga galbenusul amestecat cu smintina si un polonic de vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 8 voturi

Carnea, taiata in bucatele, se pune la fiert in 2 l de apa, impreuna cu o lingurita rasa de sare, lasindu-se sa fiarba circa 1 ora. Zarzavatul si ceapa rase se calesc 2 min in 2-3 linguri de ulei, apoi se adauga in supa. Cind toate sint fierte, se pun vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 19 voturi

Se taie carnea in bucatele si se fierbe in 2-3 litri de apa, impreuna cu ceapa taiata marunt si sare. Cind carnea este bine fiarta, se bat in supiera galbenusurile cu smintina si se pune ciorba peste ele, putin cite putin, apoi toata amestecind bine. Se presara cu patrunjel tocat vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 12 voturi

Se pune carnea in 2 l de apa sa dea un clocot, dupa care se spumeaza si se adauga morcovul, patrunjelul, piperul si sare. Se spala cele 2 linguri de orez si se pun in ciorba sa fiarba. Se face separat un rintas dintr-o lingura grasime si o lingura faina; vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 6 voturi

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27


Muzica Foto Filmare.ro