Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare ciorbe


Retete culinare pentru: Ciorbe

Capul,coada si mijlocul se pun la fiert cu zarzavatul,ceapa taiata rondele,in 1,5 litri apa.Se pune sare,piper,foi de dafin si se fierbe pana se inmoaie.Mijlocul se scoate,se pun in locul lui icrele si se fierb 10 minute.Se face un rantas alb cu boia de ardei,se stinge cu putina apa rece si vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: miha
Voturi: 14 voturi

Se pun toate ingredientele in cucta. Dupa ce s-au facut, se strecoara zeama. Se pun in zeama strecurata nautul si carnea taiata cubulete, dupa ce s-au indepartat oasele si grasimea de pe ea. Din restul legumelor se face un piure (se poate adauga putin unt). Se adauga piureul in zeama. Se pun vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: sara
Voturi: 14 voturi

Carnea se taie bucatele, si se fierbe in 2-3 litri de apa, impreuna cu ceapa taiata marunt si sare. Cind carnea este bine fiarta, se bat in supiera galbenusurile cu smantina si se pune ciorba peste ele, putin cite putin, apoi toata amestecind bine. Se presara cu patrunjel tocat fin. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: vero
Voturi: 262 voturi

Se spala crnea si se taie bucati potrivit de mari, si se pune la fiert intr-o oala cu apa rece. Dupa ce a dat in clocot, se ia spuma continuind fierberea la foc moale, cu vasul acoperit. Separat, se curata si se spala zarzavaturile. Se taie cepa marunt si se vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 6 voturi

Zona montană a Buzăului are, din punct de vedere gastronomic, o caracteristică aparte - unitate prin diversitate. Las la o parte mâncărurile considerate specifice regiunii, cum ar fi caşcavalul de Penteleu sau cârnaţii de Pleşcoi. Situată în zona de confluenţă a trei mari provincii româneşti - Transilvania, Moldova şi Muntenia vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: sibi
Voturi: 26 voturi

O să mă învinuiţi că această reţetă este arhicunoscută şi că nu-şi are rostul aici. Aşa o fi, dar cred că mai întâi s-o încercaţi şi apoi s-o comentaţi. Având la îndemână de la un miel capul, gâtul (partea mai osoasă), coada mielului, maţele subţiri întoarse şi bine spălate cu sare vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: sibi
Voturi: 222 voturi

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27


Muzica Foto Filmare.ro