Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare ciorbe


Retete culinare pentru: Ciorbe

Ceapa si morcovul se curata, se dau pe razatoarea mare si se calesc in ulei.Apoi, se adauga 2 l apa si se pune varza taiata fideluta.Cand varza a fiert, se adauga rosiile taiate felii subtiri, uleiul, verdeata tocata marunt si se potriveste de sare. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: miha
Voturi: 19 voturi

In 2 litri de apa se pune la fiert carnea si se spumuieste,se sareaza.Cand e pe jumatate fiarta carnea se pune zarzavatul ( morcovii,patrunjel si ceapa) taiat marunt.Se lasa sa clocoteasca putin apoi se adauga orezul ales si spalat,cartofii curatati si taiati cuburi.La sfarsit cand totul a fiert bine se vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: miha
Voturi: 19 voturi

Conopida se curata,se spala si se rupe in buchetele,care se pun la fiert cu cepele si morcovul intreg.Cand legumele s-au fiert,se arunca ceapa,morcovul se scoate,se da prin razatoarea mica si se pune la loc in oala.Galbenusurile se freaca cu smantana,separat,apoi se adauga in ciorba impreuna cu mujdeiul de usturoi si vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: miha
Voturi: 4 voturi

Cartofii se curata,se taie cuburi si se fierb in apa sarata.Apoi se adauga rosiile taiate felii,ardeiul si se lasa la fiert pana se inmoaie,apoi se pune leusteanul tocat,se drege cu iaurt. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: miha
Voturi: 21 voturi

Unghiile se despica si se pun la fiert,se adauga zeama si coaja de lamaie si rozmarin. Taiteii se prajesc intr-o lingura de ulei.Din uleiul ramas se face un rantas cu boia.Cand unghiile s-au inmuiat se scot iar rantasul se pune in zeama ramasa,se adauga taiteii prajiti si se fierb impreuna pana vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: miha
Voturi: 12 voturi

In unt se caleste ceapa,pana cand devine sticloasa,se adauga feliile de peste,se presara faina si se stinge cu 1,5 litri de apa.Se condimenteaza si se adauga patrunjelul tocat marunt,se fierbe 15-20 minute.Galbenusul se freaca bine cu smantana,peste el se toarna supa fierbinte amestecand mereu sa nu se taie. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: miha
Voturi: 11 voturi

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27


Muzica Foto Filmare.ro