Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare ciorbe


Retete culinare pentru: Ciorbe

Se incalzeste uleiul in ceaun la foc mediu. Se calesc: lintea, ceapa, varza si usturoiul, pana se inmoaie ceapa si varza. Se adauga carnaciorii si rosiile. Se sfarama cuburile de bors peste amestec si se toarna apa. Se adauga frunza de dafin si boiaua. Se da in clocot, se pune vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 17 voturi

Se spala puiul bine si se pune la foc intr-o oala cu apa si un pic de delikat. separat se curata zarzavatul si se marunteste dupa gust, (pe razatoare sau cu cutitul )se calesc impreuna fara cartofi. dupa ce a fiert puiul se scoate si se imparte in bucati se pune la vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 11 voturi

Se fierbe pieptul de pui in 5 l de apa, apoi se scoate pentru a se taia marunt, intre timp se pregateste urmatoarea compozitie: galbenusurile, smantana si faina, se amasteca bine si se pune in oala care fierbe. Se pune si pieptul de pui taiat marunt, sarea si piperul. Spre sfarsit vezi reteta completa...

  Dificultate: ridicata
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 5 voturi

I. Se taie zarzavatul cuburi si se inabuseste in ulei cu adaos de apa.In 2 l de apa cu sare, se pune la fiert puiul portionat.Ai grija ca,in timpl firberii,sa spumezi de cate ori este nevoie. II. Agauga ceapa taiata marunt,un praf de sare si zarzavatul inbusit. III. Intre timp,alege orezul,spala-l in vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 4 voturi

Taiteii se prajesc intr-o lingura de ulei. Ungiile despicate se pun la fiert cu apa atat cat sa le acopere si se adauga zeama si coaja de lamie. Din uleiul ramas se face un rantas cu boia. Cand unghiile s-au inmuiat, se scot si rantasul se adauga in zeama ramasa si vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 17 voturi

Intr-o oala mai mare se pune la fiert 3-4 l apa, iar cand incepe sa fiarba se pune carnea taiata bucatele, dupa care se ia spuma care se formeaza.Se lasa sa fiarba bine si, cand e pe jumatate fiarta, se adauga zarzavatul taiat marunt.Cand s-a inmuiat zarzavatul, iar carnea este vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: miha
Voturi: 6 voturi

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27


Muzica Foto Filmare.ro