Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare ciorbe


Retete culinare pentru: Ciorbe

Pestele, curatat de solzi, intestine, branhii se taie in bucati potrivit de mari, pe grosime. Zarzavatul, ras prin razatoarea cu gauri mari, impreuna cu ceapa, se caleste cu 2-3 linguri de untdelemn, 2 minute apoi se stinge cu 1/2 l apa fierbinte si se lasa sa fiarba bine. Se adauga vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Flori
Voturi: 16 voturi

Zarzavatul si ceapa se rad prin razatoarea cu gauri mari si se calesc 2 minute, cu 2 linguri de untdelemn,ca sa-si dezvolte aroma, apoi totul se stinge cu 2 l de apa fierbinte sau rece (in caz ca se pun si oasele de la carne) si se adauga o lingurita vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 12 voturi

Pentru o ciorba de 3-4 l, este suficient capul, daca acesta este intreg, cu putin git si capetele osoase ale pulpelor, sau circa 1/2 kg alta carne cu mai mult os (piept). Capul intreg cu 1/3 din git, plus capetele osoase ale pulpelor se pun intr-o oala cu 2 l vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Dorin
Voturi: 10 voturi

Carnea se pune in 2 l apa rece, impreuna cu o ceapa taiata marunt si o lingurita rasa de sare si se fierbe circa 50 minute. Macrisul, numai frunzele, fara codite, se spala in 2-3 ape; apoi , se ia cite un manunchi si se taie in felii mai late.Se vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 1 voturi

Loboda se spala, fara sa se rupa frunzele, in 2-3 ape; apoi se rup frunzele si virfurile fragede, se iau manunchi, se taie felii mai late care se vor pune in 1 1/2 l apa clocotita, impreuna cu ceapa taiata marunt si se vor fierbe circa 30 minute.Ciorba se acreste vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Cosmin
Voturi: 4 voturi

Zarzavatul si ceapa, rase prin razatoarea cu gauri mari, se calesc 2 minute cu 2 linguri de untdelemn, apoi totul se stinge cu 1 1/2 l apa fierbinte. Cind clocoteste apa, se pun pastaile de fasole rupte in cite 2-3 bucati, ardeiul taiat in felii subtiri si 1/2 lingurita cu vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Flori
Voturi: 3 voturi

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27


Muzica Foto Filmare.ro