Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare ciorbe


Retete culinare pentru: Ciorbe

Carnea se pune la foc in 3 l apa rece.Dupa 1 1/2 ora, se adauga varza taiata in felii subtiri, ceapa taiata marunt si ocrenguta de cimbru.Cind sint bine fierte si carnea si varza, ciorba se sareaza si se acreste, dupa gust, cu sucul stors din rosii.Faina se pune intr-o vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Flori
Voturi: 2 voturi

Urzicile se spala bine, apoi se iau manunchi si se taie in felii late.Se fierb cca o ora in 1 1/2 l apa clocotita , impreuna cu ceapa taiata marunt. Cind sint bine fierte, se acresc cu bors sau cu alta acreala, dupa gust, adaugind apa, daca ciorba este prea vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 16 voturi

Carnea , taiata in bucatele, se pune la fiert in 2-3 l apa rece (depinde cit este de batrina carnea; daca fierbe mai mult ciorba scade).Zarzavatul si ceapa, rase prin razatoarea cu gauri mari, se calesc 2 minute in untdelemn, apoi se adauga in supa, impreuna cu o lingurita rasa vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Cosmin
Voturi: 17 voturi

Zarzavatul si ceapa, rase prin razatoarea cu gauri mari, se calesc in untdelemn 2 minute, adaugindu-se apoi cca 1 1/2 l apa fierbinte; se fierbe 30 minute. Sfecla curatata si rasa prin razatoarea cu gauri mari si cartoful taiat in cubulete se adauga si se fierb in continuare pina ce vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Ileana
Voturi: 15 voturi

Salata bine spalata se ia in manunchi si se taie fisii late care se vor pune in 1 1/2 l apa clocotita, impreuna cu o ceapa taiata marunt.Se fierbe cca o ora, pina cind se moaie bine, apoi se acreste dupa gust, cu bors sau alta substanta acra, completind lichidul,ca vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Bucatarul
Voturi: 9 voturi

Carnea taiata bucati se pune la fiert in 3 l apa rece cu un virf de lingurita de sare. Cind clocoteste , se adauga zarzavatul ras prin razatoare cu gauri mari, sau taiat in forma de chibrit, si ceapa taiata marunt. Cind toate sint aproape fierte, se pune orezul, amestecind vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Dorin
Voturi: 3 voturi

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27


Muzica Foto Filmare.ro