Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare ciorbe


Retete culinare pentru: Ciorbe

Carnea se pune la fiert in 3 l apa rece si, dupa cca o ora, cind s-a fiert carnea pe jumatate, se adauga, pastaile de fasole curatate si rupte in cite 2-3 bucati si ceapa taiata marunt.Dupa ce au fiert si carnea si fasolea, se adauga sucul de rosii si vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Flori
Voturi: 11 voturi

Fasolea inmuiata in apa rece, a doua zi se limpezeste cu apa rece si se pune la fiert tot in apa rece. Zarzavatul si ceapa, rase prin razatoarea cu gauri mari, se calesc, 2 minute, in 50 ml untdelemn si se adauga in oala cu fasole. Cind fasolea este fiarta, vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Cosmin
Voturi: 12 voturi

Carnea taiata in bucatele se pune la fiert in 2 l apa rece, impreuna cu o lingurita rasa de sare. Zarzavatul si ceapa, rase prin razatoarea cu gauri mari, se calesc, 2 minute, cu 2 linguri untdelemn, apoi se adauga in supa. Cind carnea si zarzavatul sint fierte, se pun vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Cosmin
Voturi: 4 voturi

Zarzavatul si ceapa , rase prin razatoarea cu gauri mari, se calesc 2 minute, cu untdelemnul, apoi totul se stinge cu 2 l de apa fierbinte.Cind zarzavatul este fiert, se adauga cartofii curatati si taiati in cubulete si o lingurita rasa de sare. Se fierb 15 - 20 minute,pina cind vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Dorin
Voturi: 2 voturi

I. In circa 1 1/2 -2 l apa (simpla sau in care au fiert oase proaspete sau afumate impreuna cu o ceapa taiata in sferturi) clocotita, se adauga cartofii taiati in cuburi de 2 cm si 1/2 lingurita cu sare, lasindu-i sa fiarba pina ce se moaie (cca 15 miute).Apa vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Cosmin
Voturi: 3 voturi

Se procura stomacul intreg, se taie in jumatate, spalindu-se apoi bine, scurs de apa, se presara apoi cu o lingurita cu virf de bicarbonat cu care se freaca bine si se lasa pina a doua zi la rece. A doua zi, se va limpezi din nou in 2-3 ape reci, vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Ileana
Voturi: 5 voturi

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27


Muzica Foto Filmare.ro