Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare ciorbe


Retete culinare pentru: Ciorbe

Buretii se pun la inmuiat cu o zi inainte de a fi pregatiti. Se scot din apa, se taie felii si se pun la fiert cu apa rece si sare. Ceapa se taie marunt si se pune la inabusit impreuna cu faina, se stinge cu zeama din oala in care vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 3 voturi

Zarzavatul se taie marunt si se pune la fiert circa 30 min. Prazul curatat, spalat, taiat in felii, dupa ce mai intai a fost despicat in doua, se pune la calit in ulei fierbinte. Dupa ce s-a calit, se adauga la ciorba. Orezul se alege, se spala si se fierbe vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 21 voturi

Se alege fasolea, se spala si se pune la fiert cu apa rece. Dupa ce a dat in cateva clocote, se scurge apa si se inlocuieste cu o alta tot rece. Acest lucru se repeta de 2-3 ori. Ultima apa va fi clocotita. Cand fasolea este aproape fiarta, se adauga vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Dorin
Voturi: 2 voturi

Fasolea se pune la fiert si dupa ce a fiert circa o ora, se schimba apa. Cand este aproape gata, se adauga: ceapa taiata marunt, albitura si ardeii grasi taiati patratele si caliti in ulei. Se codimenteaza apoi cu cimbru, piper, sare si bulion. Carnatii si costita afumata se taie vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 11 voturi

Sfecla rosie, morcovii, albitura si ceapa se curata, se spala, se taie in cuburi, iar ceapa se toaca marunt. Se calesc impreuna intr-un vas cu ulei fierbinte 10 min. Se sting cu apa si se lasa sa fiarba. Se adauga apoi orezul ales si spalat, rosiile spalate si taiate in vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: sorin
Voturi: 17 voturi

Se spala pestisorii si se pun in apa calda sa fiarba. Dupa ce au fiert se strecoara zeama si in ea se pun sa fiarba legumele rase. Cand legumele sunt fierte, in supa se pun bucatele de crap si se lasa sa fiarba 15 min. Apoi se acreste cu bors vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Flori
Voturi: 14 voturi

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27


Muzica Foto Filmare.ro