Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare ciorbe


Retete culinare pentru: Ciorbe

Burta, taiata in patru, de pune intr-un vas, in randuri succesive si peste fiecare rand se presarat bicarbonatul. Dupa circa 10 minute se pune apa la nivel si 2-3 linguri de otet de vin alb si se lasa la rece pana a doua zi. Se spala in mai multe vezi reteta completa...

  Dificultate: ridicata
  Reteta adaugata de: sibi
Voturi: 459 voturi

Puiul se curata bine interior si exterior, se intriduc frunzele de patrunjel, tarhon si de telina in interior si se coase cu scobitori sau ata. Se pun 4-5 litri de apa in vas, se pune puiul, ceapa crestata in patru si radacinoasele intregi la fiert cu o lingurita de vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: sibi
Voturi: 291 voturi

Se pun la inabusit, ceapa, rosiile, cartofii, ardeiul iute, taiate toate in bucati mici. Apoi, se sting cu boia si apa, lasandu-se sa fiarba 20 min, dupa care se adauga laptele si se mai tin pe foc inca 15 min. Fideaua se fierbe separat si se pune in ciorba cand vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Dorin
Voturi: 15 voturi

Se pune pasarea la fiert in apa cu sare. In timpul fierberii, se spumeaza si se lasa in continuare la foc incet. Ceapa se toaca marunt, morcovii, albitura si telina se taie in patru si se adauga la ciorba. Dupa ce pasarea a fiert, se scoate si se proportioneaza. Se vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Flori
Voturi: 12 voturi

In apa se fierb bucati de carne de miel(si capul). Dupa clocotire si inlaturarea spumei se adauga: un morcov, un patrunjel, o ceapa mica marunt taiata.Borsul fiert separat se toarna peste carnea si legumele fierte. Se adauga cozi de ceapa verde taiate fin, patrunjel frunze si 2-3 linguri de orez(spalat vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 14 voturi

Se proportioneaza pasarea si se pune la fiert in apa cu putina sare. Cand carnea a dat in clocot, se spumeaza. Se adauga apoi ceapa tocata marunt, zarzacatul si telina taiate bucati mici si fasolea verde rupta in doua. Se lasa sa fiarba 30 min, dupa care se pun cartofii vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Dorin
Voturi: 13 voturi

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27


Muzica Foto Filmare.ro