Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare ciorbe


Retete culinare pentru: Ciorbe

Se pune ceapa la fiert cu apa rece. Dupa ce da in clocot, se adauga zarzavatul taiat subtire, putin orez si o parte din verdeata. Se lasa pina ce zarzavatul fierbe pe jumatate si se adauga puiul taiat bucati si o parte din rosii (bulion). Spre sfirsit se adauga restul vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 12 voturi

Se spala rosiile, se rup si se pun la fiert cu 0,5 l apa. Cind rosiile s-au muiat se strecoara prin sita. Se da pe razatoarea de zarzavat morcovul, patrunjelul si ceapa si se punla fiert cu 1 litru apa, pina ce tot zarzavatul se inmoaie. Se strecoara si se vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 7 voturi

Morcovul si ceapa se curata, se dau pe razatoarea mare si se calesc in ulei. Apoi, se adauga 2 l de apa si se pune varza taiata fideluta. Dupa ce varza a fiert, se adauga rosiile taiate felii subtiri, uleiul, verdeata tocata marunt si se potriveste de sare. vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 10 voturi

Morcovul, patrunjelul si ceapa, curatate si spalate se dau pe razatoarea de zarzavat si se prajesc usor intr-o lingura de unt. Se adauga apa si se lasa sa fiarba 10-15 minute, apoi se pune varza taiata fin. Dupa ce da citeva clocote, se adauga rosiile oparite si trecute prin strecuratoare, vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 19 voturi

Zarzavatul se curata, se spala si se taie cuburi, morcovii se soteaza in ulei si se pun la fiert impreuna cu telina si albitura. In timpul fierberii se adauga orezul. Spre sfirşitul fierberii se pun rosiile curatate, spalate si taiate felii, se continua fierberea cca 15 minute. Mezelurile taiate cuburi mici vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 15 voturi

Se curăţă, se spală bine, salata, şi se taie în fâşii subţiri. La fel se curăţă tot zarzavatul, se spală şi se taie fiecare în bucăţi mai mari. Se pun la fiert în apă clocotindă cu sare, mai întâi salata, ceapa, şi apoi roşiile, ardeiul, ceapa verde, tăiată mărunt, verdeaţa, vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 17 voturi

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27


Muzica Foto Filmare.ro