Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare salate de legume


Retete culinare pentru: Salate de legume

Se spala foile de salata, se lasa sa se scurga, se aranjeaza intr-o salatiera. Separat se prepara un sos batand smantana cu zaharul, sarea si otetul. Apoi se toarna peste salata.Acest sos inlocuieste cu succes uleiul la prepararea salatei verzi. Deasupra se presara verdeata tocata. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Flori
Voturi: 9 voturi

Din galbenus, zeama de lamaie(otet), si ulei pregatiti maioneza. Coaceti vinetele pe jar viu sau pe flacara, curatati-le si tocati-le bine. Cind vinetele tocate s-au racit, combinati-le cu maioneza, ceapa rasa si potriviti de sare. Puneti vinetele pe platou si decorati cu felii de rosii si patrunjel verde. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Cosmin
Voturi: 13 voturi

Se taie vinetele in felii rotunde groase de un deget, se sareaza, se lasa sa se scurga, se sterg. Se prajesc in ulei incins pe ambele parti, se aranjeaza intr-o salatiera. Deasupra se toarna un sos facut din usturoiul pisat, frecat cu uleiul in care am prajit vinetele, sare si vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Ileana
Voturi: 19 voturi

Pregatiti din galbenus, ulei si zeama de lamiie o maioneza obisnuita. Separat coaceti vinetele, tocati-le si combinati cu grija in castronul cu vinete maioneza. Adaugati dupa gust sare si ceapa data pe razatoarea cea mai fina. Cu aceasta salata pregatiti rosii umplute sau tartine pe felii de paine proaspata. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 16 voturi

Varza rosie, curatata de frunzele vestede si controlata sa nu aiba nisip pe frunze, se taie in jumatate si, apoi, in felii subtiri ca fideaua, se presara cu o lingurita rasa de sare, se amesteca bine si se asaza in salatiera. Se stropeste cu untdelemn, zeama de lamiie sau otet vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Dorin
Voturi: 12 voturi

Se pun intr-o cratita 6 linguri apa, otetul, faina, zaharul, sarea si mustarul si se lasa la foc mic pina ce dau in clocot (amestecind intr-una). Se adauga smintina si untul si se amesteca pana se topesc. Se toarna sosul intr-un castron, se incorporeaza legumele taiate fisii subtiri si se vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Ileana
Voturi: 9 voturi

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36


Muzica Foto Filmare.ro