Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare salate de legume


Retete culinare pentru: Salate de legume

Spanacul curatat se fierbe 20 min. in 200 ml apa clocotita impreuna cu 1/2 lingurita de sare, apoi se pune in strecuratoare, unde se lasa pina cind se raceste. Se rastoarna pe planseta si se taie in felii de 2 cm. Spanacul se amesteca cu maioneza, brinza telemea rasa, avind vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Ileana
Voturi: 13 voturi

Varza rosie, curatata de frunzele vestede si controlata sa nu aiba nisip pe frunze, se taie in jumatate si,apoi, in felii subtiri ca fideaua, se presara cu o lingurita rasa de sare, se amesteca bine si se asaza in salatiera. Se stropeste cu untdelemn, zeama de lamiie sau otet si vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 1 voturi

Rosiile tari si proaspete se taie in felii de 1 1/2 cm grisime,ceapa se taie in felii subtiri,usturoiul se taie marunt si toate se amesteca in salatiera si se presara cu marar sau patrunjel. In momentul servirii, se presara cu sarea si se stropeste cu untdelemnul si, facultativ, cu zeama vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Ileana
Voturi: 3 voturi

Ceapa taiata in felii subtiri se pune intr-un castron si se amesteca cu untdelemnul, sarea, zeama de lamiie sau otetul si cu apa. Sosul inmoaie ceapa si-i reduce din iuteala.Cine doreste mai picant, poate adauga 1-2 catei de usturoi sau un virf de cutit cu piper.Cartofii de marime mijlocie, bine vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Cosmin
Voturi: 8 voturi

Dupa ce s-au curatat, ciupercile se fierb acoperite, circa 30 min, in 1/4 l apa clocotita, impreuna cu o lingurita rasa de sare, o foaie de dafin, 50 ml vin alb sec, pina cind se moaie bine, apoi se scurg de apa in strecuratoare, unde se lasa sa se raceasca. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Dorin
Voturi: 18 voturi

Ciupercile se taie felii si se aseaza in forma de solzi pe o farfurie. Branza topita se zdrobeste cu o furculita. Frisca se bate scurt cu muxerul pana are consistenta unei creme. Frisca se amesteca cu branza topita si se condimenteaza cu sare si piper. Verdeturile se incorporeaza in sosul vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Flori
Voturi: 9 voturi

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36


Muzica Foto Filmare.ro