Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare salate de legume


Retete culinare pentru: Salate de legume

Mai intai se fierb legumele.Apoi se taie sub forma de cuburi.Se adauga sunca taiata si castraveciorii taiati bucati.Se prepara un sos din pasta de peste frecata cu ulei si otet.Acesta se toarna deasupra.La sfarsit se pune si verdeata tocata.Sare si piper dupa gust. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 10 voturi

Când vă vorbesc de sârbi, nu mă refer la locuitorii Serbiei ci la vajnicii grădinari buzoieni locuitori ai cartierului Broşteni în realitate bulgari refugiaţi prin aceste locuri pe la sfârşitu secolului 18 şi sunt renumiti legumicultori. Pentru aceasta reţetă delicioasă sunt necesare 8-10 buc. roşii mari rotunde tip harleta, o vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: sibi
Voturi: 24 voturi

Zarzavatul fiert, carnea, castravetii acri si ouale se taie cubulete. Mazarea se scurge si se amesteca cu restul. Putem pastra din fiecare ingredient cateva feliute sau boabe pentru ornat. Se adauga patrunjelul tocat, mustarul, se sareaza si se pipareaza dupa gust si se pune maioneza, din care pastram cateva linguri pentru imbracat salata. vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 20 voturi

Pieptul de pui se taie cuburi. Se decojesc grepfruturile, se desfac feliile de pielita alba cu grija si se taie feliutele in romburi. Morcovii si dovleceii se razuiesc (nu prea marunt). Iaurtul se amesteca cu praful de curry, coriandrul macinat, cu chimenul, cu cimbrul si cu sarea. La urma se vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Flori
Voturi: 19 voturi

Se pun la fiert cartofii in apa cu sare;dupa ce au fiert,se curata de coaja si se taie cuburi.Se lasa sa se raceasca.In acest timp,se fierb 4 oua tari si se curata. Cu doua galbenusuri fierte si unul nefiert, uleiul, sare si zeama de lamaie se face o maioneza. Cine doreste, vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Flori
Voturi: 15 voturi

Ciupercile se taie felii si se asaza in forma de solzi pe o farfurie. Branza topita se zdrobeste cu o furculita. Frisca se bate scurt cu muxerul pana are consistenta unei creme. Frisca se amesteca cu branza topita si se condimenteaza cu sare si piper. Verdeturile se incorporeaza in sosul vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 6 voturi

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36


Muzica Foto Filmare.ro