Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare salate de legume


Retete culinare pentru: Salate de legume

Pieptul de pui se taie in fasii si se condimenteaza cu sare, piper, eventual usturoi. Se prajeste 5 minute, pana cand este bine patruns. Se prepara sosul de salata Caesar, amestecand intr-un castron mustarul, sosul Worcestershire, otetul si cateva linguri din uleiul in care a fost prajit puiul. Optional se poate vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 5 voturi

Sfecla rosie se curata si se fierbe in apa cu sare. Cand este fiarta (se incearca folosind o furculita, ca pe cartofi) se scurge de apa si se da pe razatoarea mare. Sfecla rosie rasa se amesteca impreuna cu ulei, otet si hrean, dupa gust. Printeaza reteta Sfecla rosie cu hrean vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 10 voturi

Se pun ouale la fiert si se fierb aprox. 5 minute din momentul in care apa clocoteste; se clatesc apoi cu apa rece, se curata si se taie rondele. Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja, in apa cu sare. Pentru salata orientala se aleg cartofii mici, care vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 18 voturi

1. Taiem varza fideluta foarte fina. Daca nu puteti sa o taiati de mana asa fin dati-o pe razatoarea mare. O framantam putin cu sare, sa se inmoaie. 2. Razuim morcovii pe razatoarea mare. Tocam fin verdeturile. Amestecam tot. 3. Adaugam maioneza si usturoiul strivit si vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 21 voturi

Se curata ceapa, se taie felii foarte subtiri si se pune intr-un castron; castravetii se curata de coaja, se taie felii si se pun peste ceapa; rosiile se spala si se taie felii potrivite, ardeii grasi se taie ca fideaua. Se amesteca totul si se lasa la rece pina la vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 1 voturi

Spanacul se spala bine si se taie fisii, castraveciorii si ridichiile se curata si se taie in rondele. Se amesteca totul intr-un castron dupa care se pune pe o salatiera. Se presara cu brinza rasa si se toarna deasupra sosul de smintina. Se decoreaza cu ardeiul taiat fideluta si frunze vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: alina
Voturi: 2 voturi

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36


Muzica Foto Filmare.ro