Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare sandvisuri


Retete culinare pentru: Sandvisuri

Se prepara un sos alb mai gros din faina, unt si lapte.Faina si untul se infierbinta intr-o cratita de 1 l ,la foc mic, numai un minut, amestecind mereu si avind grija ca faina sa nu se coloreze deloc; apoi se stinge cu laptele fierbinte, adaugat in 2-3 rinduri, amestecind vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Cosmin
Voturi: 12 voturi

Ouale fierte tari se taie marunt cu cutitul, se adauga mustarul, zeama de lamiie si untdelemnul treptat, ca la maioneza, sau se leaga pasta cu unt moale sau smintina.Cine doreste, pune ceapa rasa fin sau ceapa verde, taiata marunt, cu frunze cu tot, piper macinat si pasta de sardele(ansoa) sau vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 19 voturi

Ciupercile bine spalate se taie marunt sau se trec prin masina de tocat.Ceapa taiata marunt se caleste un minut in untdelemn, apoi se adauga ciupercile, foaia de dafin,zeama de lamiie sau 50 ml vin sau o lingura de otet, piper, o lingurita de sare.Se lasa la foc mic acoperite, sa vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Flori
Voturi: 11 voturi

Feliile de franzela se ung cu pateul de ficat si se decoreaza cu masline taiate in forma de stea si cu raze subtiri din gogosari.La pateu se poate adauga maioneza in parti egale si, facultativ, se pune si o lingura cu smintina groasa. Se aplica pasta pe feliile de franzela vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Flori
Voturi: 9 voturi

Sunca se trece de 2 ori prin masina de tocat, apoi se adauga in untul (margarina) frecat (moale); se sareaza dupa gust. Pasta se poate folosi ca atare, sau ca sa fie mai picanta, se amesteca cu pasta de sardele sau cu sardele (o cutie) cu tot untdelemnul respectiv. Se vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 15 voturi

Margarina pastrata intr-un loc mai cald in bucatarie, 2-3 ore, se freaca cu furculita pina cind devine ca o alifie (se va trece chiar pe un vas cu apa calda sau pe marginea sobei, fara sa se topeasca).Maslinele se taie in bucatele mici chiar de pe simbure (inlaturind coaja daca vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Cosmin
Voturi: 13 voturi

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8


Muzica Foto Filmare.ro