Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare aluaturi pentru placinte


Retete culinare pentru: Aluaturi pentru placinte

Intr-un lighenas, se freaca cu furculita 100 g grasime, tinuta putin la cald, ca sa fie moale, apoi se adauga oul intreg, coaja si zeama de lamiie, sarea, apa si, la urma, faina. Se amesteca bine si apoi se framinta cu mina cca 10 minute, pina cind aluatul se desprinde vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Ileana
Voturi: 26 voturi

Intr-un lighenas, se pun untul moale si 50 g faina si se amesteca cu furculita pina cind se omogenizeaza.Dupa aceea,compozitia se pune pe o foaie de nailon si i se da forma de patrat de 1 1/2-2cm grosime. Se introduce in frigider, unde se tine pina cind se pregateste aluatul(circa vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Flori
Voturi: 16 voturi

Intr-un lighenas se pun apa, zeama de lamiie, ouale intregi, 50 g unt si se amesteca bine.Se adauga apoi 400 g faina,se amesteca cu lingura si apoi se bate cu mina timp de 10 minute, pina cind aluatul se desprinde de mina si de lighenas. Framintatul in acest mod nu vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Flori
Voturi: 12 voturi

Este un aluat foarte bun pentru placinta sau rulouri cu brinza, fructe sau carne, pentru saleuri, cornulete cu sunca, foaie pentru drob etc. Se prepara usor si repede. Foaia nu creste mult, dar este foarte frageda si nu se farimiteaza ca aluaturile in foi. Brinza de vaci se freaca bine vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 25 voturi

Intr-un lighenas, se pun untul moale si 50 g faina si se amesteca cu furculita pina cind se omogenizeaza. Dupa aceea, compozitia se pune pe o foaie de nailon si i se da forma de patrat de 1 1/2-2cm grosime. Se introduce in frigider, unde se tine pina cind se vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Bucatarul
Voturi: 10 voturi

Intr-un lighenas se pun apa, zeama de lamaie, ouale intregi, 50 g unt si se amesteca bine. Se adauga apoi 400 g faina, se amesteca cu lingura si apoi se bate cu mina timp de 10 minute, pina cind aluatul se desprinde de mina si de lighenas. Framintatul in acest vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Cosmin
Voturi: 18 voturi

Pagina: 1 2 3


Muzica Foto Filmare.ro