Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare cu specific universal


Retetele cu specific universal

Carnea , taiata in bucatele , se pune in 3 l apa rece, impreuna cu o lingurita rasa de sare, lasindu-se sa stea 15 minute deoparte, ca sa treaca in apa cit mai multe substante hranitoare, pentru a-i da ciorbei un gust mai bun, apoi se pune pe foc.Cind clocoteste, vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Bucatarul
Voturi: 44 voturi

Sucurile se agita intr-un shaker impreuna cu gheata si se strecoara bautura intr-un pahar inalt, fara picior. Se umple paharul cu apa tonica si se orneaza cu felia de piersica si cu cireasa. Sucul de granat se extrage din mere Granat (rodii). vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Flori
Voturi: 4 voturi

Cartofi de marime mijlocie, bine curatati si ne curatati de coaja se fierb acoperit cca 30 min, in apa clocotita cit sa-i cuprinda. In apa se pune o lingurita de sare ca sa nu se sdrobeasca. Dupa ce sau fiert se taie in felii de cca 1/2 cm. Ouale se vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Cosmin
Voturi: 22 voturi

Se bat bine la abur gălbenuşurile cu zahărul p?nă c?nd crema ?şi dublează volumul.Se adaugă laptele şi cacao şi se bate totul cu telul p?nă c?nd crema devine lucioasă.Se dă la răcit. Se amestecă cu untul frecat spumă şi se ?mparte crema ?n trei părţi. ?ntr-una din părţi se vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Flori
Voturi: 20 voturi

Intr-un lighenas se pun apa, zeama de lamaie, ouale intregi, 50 g unt si se amesteca bine. Se adauga apoi 400 g faina, se amesteca cu lingura si apoi se bate cu mina timp de 10 minute, pina cind aluatul se desprinde de mina si de lighenas. Framintatul in acest vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Cosmin
Voturi: 18 voturi

Pieptul de pui se taie cuburi. Se decojesc grepfruturile, se desfac feliile de pielita alba cu grija si se taie feliutele in romburi. Morcovii si dovleceii se razuiesc. Iaurtul se amesteca cu praful de curry, coriandrul macinat, cu chimenul, cu cimbrul si cu sarea. La urma se adauga zeama de vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Bucatarul
Voturi: 8 voturi




Muzica Foto Filmare.ro