Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare cu specific universal


Retetele cu specific universal

blatul: se bat albusurile spuma se agauga treptat zaharul, galbenusurile, faina si la urma praful de copt dizolvat in zeama de lamaie. se unge forma cu margarina si se tapeteaza cu faina si se pune in cuptorul incins crema: se bate ouale intregi cu 250gr zahar pe aburi pana devine o vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: otilia_furtuna
Voturi: 48 voturi

In grasime se pun la calit faina, zarzavatul si ceapa taiata felii, oasele oparite si piperul. Se prajesc pana se rumenesc faina si zarzavatul, apoi se sting cu bulion si apa calda. Se potriveste de sare si se lasa la fiert 2 ore, dupa care se strecoara in alt vas vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Bucatarul
Voturi: 9 voturi

Se fierb 2 ore si jumatate intr-un litru de apa cu sare si unt toate legumele indicate, taiate subtire, afara de varza. Se strecoara zeama si in ea se fierbe varza taiata sferturi. Cand si varza a fiert, se toarna supa in castron peste smantana si crutoane si se serveste vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Ileana
Voturi: 9 voturi

Merele se curata de coaja si seminte, se taie in patru si se pun intr-un vas, li se adauga vinul, se acopera cu un capac si se fierb inabusite. Dupa ce au fiert, se strecoara si se paseaza obtinandu-se un piure. Piureul se fierbe pana ce scade la jumatate. Apoi vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 33 voturi

Se taie vinetele in felii groase de 1/2 cm. Se sareaza si se lasa aproximativ 1+1/2 ora sa se odihneasca. Se pun 2 linguri de ulei la incins si se prajeste carnea tocata impreuna cu ceapa 1/4 ora. Se stropeste cu vin. Rosiile se cresteaza, se oparesc cu apa fierbinte, vezi reteta completa...

  Dificultate: ridicata
  Reteta adaugata de: Ileana
Voturi: 6 voturi

Jumatate din cantitatea de arahide se macina, restul se prajesc intr-o tigaie fara grasime. Ceapa si telina se taie inele late de 1 cm, cartofii se taie in cuburi mici. Uleiul de arahide se pune intr-o tigaie la incins, se adauga legumele si se prajesc putin, iar deasupra se presara vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 6 voturi




Muzica Foto Filmare.ro