Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare cu specific universal


Retetele cu specific universal

Intr-un bol preferabil de plastic se pun icrele si felia de paine inmuiata in lapte sau apa minerala si apoi scursa. Se amesteca cu mixerul icrele cu felia de paine, apoi adaugam putin cate putin ulei amestecand cu mixerul la viteza maxima. Cand obtinem o pasta groasa care se ia vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 21 voturi

Se curata fructul de avocado de coaja, ca si cartoful. Se sectioneaza fructul pe lung, pe jumate si se elimina samburele din mijloc. Se taie felii de-a lungul (circa 1 cm grosime). Scobitura rezultata din scoaterea simburelui se umple cu icrele negre. Se pun pe o farfurie si se orneaza cu vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 7 voturi

Heringii se curata de piele si oase, se trec prin masina de tocat impreuna cu sardelele, se adauga mustarul, zeama de lamiie, frisca si se amesteca totul bine. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 15 voturi

Sprotul se spala in cateva ape,cu grija sa nu se desire, apoi se pune la desarat pentru cel putin 12 ore, schimband apa de mai multe ori. Daca mazarea si soia nu sunt fierte,le fierbem intr-o craticoara, scurgem apa, le clatim cu apa rece si apoi le introducem in compozitie. Celelate vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 6 voturi

Se fierb cartofii in coaja si se lasa sa se raceasca. Se pune la fiert otetul indoit cu apa. Se taie ceapa julien si se pune in otetul indoit cu apa in clocot si se lasa la fiert cca. 10 min. Se lasa sa se raceasca. Se scurge uleiul de vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 8 voturi

Se curăţă peştele fără a i se îndepărta capul, coada şi înotătoarele. Se împarte în porţii şi, împreună cu capul, se pun într-o cratiţă cu apă, sare şi foi de dafin. Se fierb la foc potrivit, se ia spuma. Când peştele este fiert, se scoate, iăsându-se capul, care va fierbe vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 11 voturi




Muzica Foto Filmare.ro