Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare cu specific universal


Retetele cu specific universal

Pastravii se curata si se spala cu apa rece, dupa care se pun la fiert in apa calda cu otet si sare. Dupa 15 min. se scot pe un platou si se acopera cu maioneza calda, pregatita astfel: un galbenus crud se freaca spuma cu doua linguri de unt. Cand vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 17 voturi

Se curata peste, se spala si se sareaza. Se prajeste pestele in unt, apoi se scoate pe un platou si se lasa sa stea la cald. Se toaca ceapa marunt si se aureste in untul ramas, se stinge cu o lingurita de boia de ardei dulce, se adaugasmantana si se vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 7 voturi

Pastele fainoase se fierb in apa sarata si se lasa sa se scurga. In acest timp se taie slanina in cuburi mari si se prajeste in ulei. Se stinge cu vin alb, apoi se lasa sa fiarba cateva minute. Intr-un castron se amesteca ouale cu cascaval, sare si vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 9 voturi

Faina,zaharul,apa si uleiul(margarina)se mixeaza foarte bine sau se framanta cu mana pana obtinem o coca potrivita.Se lasa la rece 1/2 ora apoi se intinde o foaie cam de 1 cm grosime.Se aseaza intr- o tava unsa sau tapetata cu hartie de copt. Desfacem bulionul in putina apa si ungem aluatul.Deasupra asezam vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 15 voturi

Aluatul se prepara, se intinde si se unge uniform cu pasta de tomate, apoi se presara cu oregano si parmezan. Se incalzeste cuptorul la 220*C, se oparesc rosiile, se decojesc si se asaza pe aluatul taiat felii. Crevetii, scoicile sau carnea de pasare, (in fisii), sunca, salamul, ciupercile si ardeii vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 8 voturi

Faina se cerne, laptele se fierbe, sunca se taie felioare subtiri, ciupercile se taie in lamele, maslinele se curata de simburi si se taie lamele, cascavalul se da prin razatoare. Din faina, lapte, drojdie de bere, ulei si sare se prepara aluatul. Se lasa circa 30 minute, apoi se portioneaza vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 21 voturi




Muzica Foto Filmare.ro