Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare cu specific universal


Retetele cu specific universal

Se pun 4-5 cani de apa cu sare la fiert. Cand da in clocot, se pune orezul si se fierbe cat timp este mentionat pe ambalaj (de obicei 15 minute). Intre timp se taie ceapa pestisor si se pune intr-o tigaie cu uleiul de masline in prealabil incalzit, apoi se vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 17 voturi

Ceapa taiata in felii subtiri se caleste in tot untdelemnul, impreuna cu 1/2 lingurita de sare, pana cand devine lucioasa. Se adauga, apoi, ardeiul taiat in felii subtiri si se calesc impreuna, acoperite, inca 3-4 minute. Dupa aceea, se pun rosiile curatate de coaja (daca se poate) si taiate in vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 18 voturi

Ceapa rasa prin razatoarea cu gauri mici se pune in tigaia calda, odata cu untul sau untdelemnul si se infierbanta numai un minut, la foc mic. Se pune creierul intreg si se lasa sa se prajeasca cate 3-4 minute, pe fiecare parte. Daca este mai gros de 2-3 cm, se vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 16 voturi

Se fierb ouale tari, se decojesc, se taie in doua pe lung si se scoate galbenusul. Separat, se fierb inabusit ciupercile, taiate in lamele subtiri, impreuna cu sarea. Galbenusul, trecut prin sita, se amesteca cu putina apa, obtinuta din fierberea ciupercilor. Astfel preparate, se amesteca apoi cu ciupercile si verdeata. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 2 voturi

Crapul curatat de solzi si intestine, spalat si taiat in bucati care se sareaza. Acestea se sterg cu o carpa, se dau pe o parte si pe cealalta prin faina, ou, pesmet si iar prin ou. Se prajesc in untdelemn foarte bine incins, insa la foc slab.Cand se serveste, se vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 2 voturi

Se curata pestele de solzi, se goleste de intestine si se scot cu atentie oasele de la burta. Se sareaza pe dinauntru si pe dinafara; se lasa sa stea asa pana cand se pregateste umplutura: se toaca ciupercile si se pun intr-o cratita impreuna cu uleiul,ceapa tocata marunt si telina vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 17 voturi




Muzica Foto Filmare.ro