Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare cu specific universal


Retetele cu specific universal

Se rad pe razatoare toate zarzavaturile si merele, se pune sare si se lasa sa stea 1/2 ora. Cartofii calzi se taie in cuburi mici, se pune sare si se amesteca cu putin ulei. Dupa 10-15 minute se pun cartofii peste zarzavat, se adauga maioneza amestecata cu mustar si zeama vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 10 voturi

Se piseaza usturoiul, se curata partial castravetii si apoi se rad pe o razatoare mare sau se fac cubulete foarte mici. Mararul se toaca fin. Se adauga iaurtul si sarea, dupa care se amesteca toate ingredintele. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 19 voturi

Se curata fructele de coaja,se taie pulpa cubulete.Fructele se amesteca cu zahar,se adauga romul si se lasa sa se patrunda timp de aprox.2 ore la frigider.Amestecul de fructe si zahar se scoate apoi din frigider,se amesteca inca o data temeinic si se toarna apoi in bilul cu care se serveste.Se vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 3 voturi

Se asaza toate fructele intr-un bol si se stropesc cu rom. Apoi, se sfarma pricomigdalele si se impart in patru cupe; se aseaza fructele deasupra. Se freaca brinza de vaci cu zaharul pudra si cu o lingura de rom. Se toarna compozitia in cupe, deasupra fructelor si se presara zahar. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 10 voturi

Se scobesc merele. Se amesteca nucile tocate cu zaharul pudra, stafidele muiate, coaja rasa si zeama de lamiie. Cu acest amestec se umplu merele scobite. Se pun intr-o tava unsa, se presara peste fiecare mar nuca tocata. Se rumenesc 30 minute. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 13 voturi

3/4 din cantitatea de zahar se rumeneste pina se topeste, la foc mic, apoi se adauga margarina si se amesteca bine. Separat, vinul se fierbe cu scortisoara si zahar vanilat, apoi se adauga restul de zahar tos. Cu acest sos se oparesc fructele (prunele se curata de simburi in prealabil, vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 2 voturi




Muzica Foto Filmare.ro