Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare cu specific universal


Retetele cu specific universal

Se fierb ouale tari (aproximativ 10 minute). Se amesteca bine iaurtul cu smantana si se adauga maioneza cu mustar, sare, piper si zahar. Jumatate din cozile de ceapa se spala, se taie rondele si se incorporeaza in crema de iaurt. Se curata ouale de coaja, se taie in patru, se sareaza vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 9 voturi

Se da pielita de pe peste si se taie in bucatele, se taie castravetii murati in cubulete si se amesteca cu smanta. Se adauga sare, piper dupa gust. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 8 voturi

Se spală şi se curăţă andivele, după care se taie Ón lung. Se fierbe peştele, se curăţă de oase şi se taie cubuleţe. Se fierb cartofii, se curăţă de coajă şi se taie Ón cubuleţe. Peştele şi cartofii se pun peste andive, se adaugă maioneza şi sosul de muştar, se vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 14 voturi

Se desareaza cca 1 ora in apa hamsiile, apoi se curata. Se taie salatele, ridichile, rosiile, patrunjelul. Se amesteca pestele si cruditatile, se asezoneaza cu un sos din otet, ulei, sare, piper, cimbru. Se lasa acoperita doua ore ca sa se intrepatrunda aromele. Cind se serveste, se plaseaza in centrul vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 5 voturi

Se aleg fileurile, se taie in cuburi mici si se pun in salatiera. Se adauga ceapa taiata fin, se asezoneaza cu zeama de lamiie, se potriveste de sare si piper. Se decoreaza salata cu felii de rosii proaspete, patrunjel verde si se aplica de jur-imprejur o coroana de maioneza. vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 43 voturi

Se fierb ouale tari, se curatata, apoi se taie in sferturi. Se spala foarte bine frunzele de papadie si se rup. Se curata anghinarele de cozi si de frunze, se taie felii late de 1 cm si se pun sa fiarba in apa usor sarata. Cind s-au racit, se taie vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 13 voturi




Muzica Foto Filmare.ro