Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare cu specific universal


Retetele cu specific universal

Ceapa, morcovul si patrunjelul se curata, se spala si se rad pe razatoarea cu gauri mici. Se calesc apoi in ulei fierbinte. Se stinge cu bulionul subtiat cu putina apa si se fierbe cca 30 minute, dupa care se trec legumele prin sita. Piperul se pune intr-o craticioara, la foc vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 14 voturi

Se curata ceapa, se toaca marunt si se prajeste in untul incins, pana ce devine sticloasa. Se pudreaza cu faina, se amesteca bine, se stinge cu smantana si laptele si se amesteca din nou. Se incorporeaza foaia de dafin, sarea si piperul si se lasa sa fiarba incet, circa 20 vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 13 voturi

Castravetii se curata de coajasi seminte, se taie in lungime si se scurg de zeama. Faina cernuta se dizolva in supa, se adauga untul, smantana si sarea. Se fierbe circa 20 de minute, dupa care se adauga si castravetii, continuindu-se foerberea inca 20 de minute. vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 2 voturi

Faina si untul sau untdelemnul se infierbinta intr-o cratita un minut la foc mic, se sting cu supa fierbinte, adaugata in 2-3 rinduri, amestecind bine pina se desfac cocoloasele si la urmp se toarna vinul. Se lasa sa fiarba 2-3 clocote ca sa se lege, apoi cratita se ia de vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 6 voturi

Se paseaza bine ardeii impreuna cu zeama lor pana se obtine o pasta.Se incalzeste pe foc si se aduga untul,sare si piper dupa gust. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 5 voturi

Se toaca toate ingredientele marunt.Se adauga otetul,uleiul si mustarul.Se amesteca bine dupa care se condimenteaza dupa gust. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 7 voturi




Muzica Foto Filmare.ro