Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare cu specific universal


Retetele cu specific universal

Se bat 12 albusuri spuma, cu un pahar de zahar pisat. Se adauga un pahar de faina si un pahar de nuci amestecate cu stafide. Se toarna compozitia intr-o forma dreptunghiulara unsa cu unt si presarata cu faina. Se coace la foc potrivit. Cand e gata, se rastoarna si dupa vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 2 voturi

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat si se lasa la crescut.Se intinde foaie subtire si se taie patratele.Se calesc 4 cepe mari ,un morcov mare,un kg de carne tocata de vita,se pune vegeta si condiment de pizza,piper.Se pune in fiecare patratel cate o lingurita de umplutura se unesc marginile la vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 18 voturi

Speli andivele, le tai īn patru pe lungime şi le căleşti īn unt 2-3 minute. Le laşi să se răcească şi īn acest timp tai caşcavalul bastonaşe. Reconstitui fiecare andivă intercalānd 4 bastonaşe de caşcaval şi le īnfăşori īn feliile de şuncă afumată. După ce le-ai īnfăşurat pe toate, aşezi vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 12 voturi

se spala orezul si se fierbe 10min in 0,5l de apa fierbinte.Se curata pastaii si se fierb separat.Se taie bucati ardeii,rosiile,vanata,iar ceapa se taie fin.se pun legumele intr-o tigaie cu 3linguri ulei si se adauga o cana de apa.se lasa la fiert pt 5min.Se amesteca legumele cu orezul si se vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 8 voturi

Se curata ciupercile, se desfac piciorusele si se pun la scurs.Se toaca ceapa, cateii de usturoi, mararul, prazul, piciorusele de la ciuperci, se rade cascavalul si se amesteca toate adaugand putina sare, piper, busuioc si cele 50 g de unt.Se pun ciupercile intr-o tava cu "palariuta" in sus, iar in vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 5 voturi

Se prepara sosul bechamel:puneti laptele sa fiarba intr-o craticioara si in alta cratita topiti untul. Adaugati faina,amestecand mereu cu o spatula, stingeti cu laptele clocotit, fara sa incetati sa amestecati.Sarati si piperati,condimentati cu nucsoara rasa silasati sa fiarba la foc mic 10 min.,amestecand din cand in cand. Curatati ceapa,tocati-o marunt vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 5 voturi




Muzica Foto Filmare.ro