Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare cu specific universal


Retetele cu specific universal

După ce toate clătitele au fost coapte, păstrate calde pe apă fierbinte, se ung cu marmeladă sau dulceaţă şi se īmpăturesc īn patru. Ca să nu curgă umplutura cīnd se īncălzesc, se vor īmpacheta ca sarmalele şi se vor păstra la cald acoperite, pīnă cīnd se servesc. Clătitele īmpăturite īn vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 10 voturi

Din faina, oua, sare, zahar vanilat si lapte se prepara aluatul de clatite. Se coc clatite la foc potrivit. Miezul de nuca macinat se amesteca cu zaharul si se umplu clatitele care se ruleaza. Se pun la cuptor si se servesc cu frisca si cite o boaba de visina deasupra. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 22 voturi

Aluat:6 albusuri se bat spuma cu 250 g zahar , se aduga 6 galbenusuri,2 linguri cacao,o lingura apa,5 linguri faina,2 maini nuci macinate.Se amesteca cu telul prin rasturnare(de jos in sus), se pune in tava la copt. Crema: 2 oua intregi,cu 150 g zahar,se fierb pe baie de aburi pana se vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 8 voturi

Se aranjeaza biscuitii in tava, in doua straturi. Se insiropeaza biscuitii cu un sirop facut astfel: se amesteca 5 linguri zahar, cacao si 500 ml. apa, se fierbe si se toarna fierbinte peste biscuiti. Se prepara budincile dupa instructiunile de pe plicuri si se adauga in fiecare cate 3 linguri vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 14 voturi

Tapetati o tava de copt cu hartie pergament si preIncalziti cuptorul la semnul 7/220 grd.C. Frecati galbenusurile cu zaharul pana ce amestecul se albeste si devine cremos. Bateti albusurile spuma.Amestecati galbenusurile cu faina cernuta si adaugati albusurile batute si apoi untul topit. Turnati compozitia in tava tapetata cu hartie unsa vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 13 voturi

toate ingredientele se amasteca se formeaza un aluat care din care se intinde o foaie , se pun gramajoare de compozitie de carne sau branza pe jumatate de foaie, se acopera cu cealalta jumatate si se taie cu paharul in jurul umpluturii . Se aseaza in tava unsa , se unge vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 15 voturi




Muzica Foto Filmare.ro