Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare cu specific universal


Retetele cu specific universal

Guliile se curata si se taie in fasii care se trec prin ulei incins,se sareaza si se inabuse.Se presare patrunjel verde tocat,se pune deasupra galbenusul frecat cu smantana si se prajesc in cuptor. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: miha
Voturi: 6 voturi

Lintea se lasa la inmuiat in apa de seara pana dimineata.Se fierbe in apa cu sare si coaja de lamaie.Se scoate coaja de lamaie si se adauga rantasul. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: miha
Voturi: 19 voturi

Lintea se lasa la inmuiat de seara pana dimineata.Slanina se taie felii,se cresteaza,se topeste apoi se adauga cepele intregi.Se prajesc impreuna,apoi se scoate salnina si se lasa deoparte.Lintea se pune peste ceapa,se aduaga morcovul taiat pe jumatate,telina si restul ingredientelor.Se puna apa cat sa o acopere si se fierbe la vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: miha
Voturi: 16 voturi

Morcovii se curata,se fierb in apa cu putina sare,se scot din apa iar dupa ce se racesc se taie rondele subtiri.Rondelele de morcov se prajesc in unt,se aduaga zeama de la 2 portocale,se condimenteaza cu coriandru,piper sare,dupa gust.Se soteaza impreuna 10 minute amestecand mereu.Se lasa la racit,apoi se pune intr-o vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: miha
Voturi: 20 voturi

Portocalele se curata si se desfac in felii apoi se taie in bucati mai mici.Merele curatate se taie in cuburi de marimea bucatelor de portocala.Fructele se pun intr-o cratita,impreuna cu coaja de portocala rasa,scortisoara,sofranul,zaharul,10 linguri de apa si se fierb,la foc domol,30 de minute.Intre timp semintele de susan se prajesc,fara vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: miha
Voturi: 4 voturi

Cuptorul se porneste la treapta doi.Untul sau margarina se amesteca cu zaharul si zaharul vanilat,pana se obtine o spuma.Ouale se despart,galbenusurile se pun in crema,alternativ cu migdalele,amestecand iar albusurile se bat si o treime din ele se pun alternativ cu faina in compozitie.Se ia o forma de tort plate(24-26 cm),se vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: miha
Voturi: 12 voturi




Muzica Foto Filmare.ro