Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare cu specific universal


Retetele cu specific universal

Se framinta un aluat din faina, ou, praf de copt, margarina, zahar si sare. Se opreste 1/3 din aluat, restul se intinde intr-o tava, imbracindu-i si marginile. Marmelada se amesteca cu amidonul, stafidele, scortisoara si se intinde acest amestec peste aluatul din tava. Cu coca ramasa se fac grile, care vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 5 voturi

Intr-o tigaie se pune pestele impreuna cu untul,lapele,supa, si se lasa sa fiarba.Dupa ce a fiert,se scoate si se tine la cald. Sosul:Se pune pe foc untul si faina amestecandu-se pana la omogenizare timp de un minut.Apoi se adauga peste sosul in care a fiert peste.Se mai pune o data pe vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 11 voturi

Carnea si cartofii se taie cubulete,apoi,se taie si ouale fierte tari, merele,castravetii si sfecla. Separat, se amesteca smantana cu maioneza, hreanul, otetul, mustarul si patrunjelul verde.Sosul se toarna peste celelalte ingrediente, se amesteca iar apoi se pune salata pe un platou.Se orneaza. vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 10 voturi

Toate ingredientele se pun intr-un vas si se agita bine.Se va servi intr-un pahar de cocktail, adaugandu-se ciocolata rasa. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 13 voturi

Pestele se fierbe impreuna cu foile de dafin pana da 2-3 clocote.Se scoate,se curata de pielite si se taie bucatele.Separat, se prajeste ceapa taiata marunt, impreuna cu rosiile (curatate de pielita si tocate) si ardeii, taiati feliute.Se adauga piper,sare si usturoi dupa gust.Apoi,se pun pe foc 25-30 minute dupa care vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 19 voturi

Se taie ciupercile felii,dupa care se inabusa in unt impreuna cu patrunjelul tocat si zeama de lamaie.Dupa ce s-au inmuiat se amesteca cu galbenusurile, pesmetul si sarea.Dupa ce s-au racit se aduga smintina si albusurile spuma.Se dau apoi la cuptor pentru 30-35 minute. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 34 voturi




Muzica Foto Filmare.ro