Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare cu specific universal


Retetele cu specific universal

200 g faina, 120 g unt (margarina), 80 g zahar, 1 ou, 1 pachetel de praf de copt Se framinta totul bine si compozitia se aseaza in tava unsa cu ulei (margarina) si tapetata cu faina. Aceasta compozitie are o consistenta moale. Deasupra se unge cu gem ( un borcan de vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 9 voturi

Se impaneaza bucata de pulpa cu slanina taiata ca degetul mic. Slanina neafumata, doar tinuta la saramura, este buna. In caz contrar, slanina afumata se taie si se opareste. Se leaga pulpa cu sfoara alimentara. Se taie morcovii, ceapa si echalotele (arpagicul) in rondele Intr-o cratita de tuci se incinge vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 10 voturi

Se taie vinetele felii subtiri, se pun intr-o strecuratoare, se presara peste ele sare si se lasa sa stea 15-20 de minute. Dovleceii se taie felii subtiri - pe lung - si se pun deoparte. Vinetele clatite cu apa rece si zvantate se ung cu ulei pe ambele parti vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 14 voturi

Curatati castravetii. Amestecati usturoiul, iaurtul si mararul, apoi adaugati castravetii taiati fin si ridichile. Amestecati bine. (Cel mai simplu ar fi ca ridichile si castravetii sa fie date pe razatoare.) vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 16 voturi

Se incinge cuptorul la 180 grade si se unge cu ulei o tava. Se taie vanata felii subtiri, pe lung, se pune pe un fund de lemn si se sareaza. Se lasa sa stea 15 minute, se clateste cu apa rece, se zvanta bine intr-un servet si se aseaza feliile vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 17 voturi

Se curata cepele, se taie in patru si apoi in feliute subtiri. Se incinge jumatate din untdelemn intr-o tigaie si se caleste ceapa in el la flacara mica, pana se inmoaie si devine maro deschis. Se trec caperele printr-un jet de apa si se lasa sa se scurga. Ceapa calita vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 19 voturi




Muzica Foto Filmare.ro