Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare cu specific universal


Retetele cu specific universal

Se lasa sa fiarba fasolea in apa clocotita, dupa ce a fost taiata in lamele fine. Se adauga apoi bulionul cald si orezul fiert. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 1 voturi

Se freaca o jumatate de lingura de unt cu 4 linguri pline de parmezan sau cascaval ras. Se adauga miezul de la o franzela muiata in lapte si stoarsa, 3 galbenusuri si 2 albusuri spume, o lingura de faina, sare. Se freaca bine la un loc; se fierbe o galusca vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 15 voturi

Cartofii se vor curata si spala dupa care se vor taia in cubulete si se vor pune intr-o tava, peste ei se va adauga kaiserul taiat in feluite, ceapa taiata solzisori, usturoiul taiat marunt (se poate inlocui cu usturoi praf), vegeta si piper, peste toate aceste se va pune apa vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: LEELOO
Voturi: 71 voturi

alubusurile de la oua se pun intr-o cratita si se amesteca pana devine spuma.galbenusurile se pun intr-o oala si se amesteca deasupra la aburi!nu pe foc deci se pune intr-un castron mai mare apa si dupa-aceea puneti galbenusurile si amestecati si puneti cele 7 linguri de zahar in crema si vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 13 voturi

Se freaca untul spuma. Se adauga zharul, galbenusurile, sarea, nucsoara, coniacul, coaja de portocala taiata marunt, faina, albusurile spuma si stafidele. Se unge un cerc de torta cu fundul mobil. Se toarna compozitia si se coace 50-60 minute la foc potrivit. Savarina coapta se scoate pe o farfurie si cind vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 16 voturi

Se cerne 200 gr. faina, care se amesteca cu 200 gr. zahar pisat si 200 gr. migdale pisate. Se adauga 2-3 oua, atat cat se cere, ca framantind, sa fie un aluat potrivit de tare. Se intinde o foaie de 3-4 mm grosime, se taie ronduri, care se aseaza in vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 7 voturi




Muzica Foto Filmare.ro