Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare cu specific universal


Retetele cu specific universal

Zarzavaturile taiate ca taiteii se fierb cu chimenul. Cind au fiert se strecoara, se pune zeama din nou la foc, adaugind faina foarte usor prajita in unt. Se sareaza. Se lasa sa mai dea citeva clocote. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 12 voturi

Se alege cam o farfurie plina cu ciuperci tinere, adica inca inchise, si foarte proaspete. Se spala bine, se curata si se taie in felii potrivite. Ca sa ramana albe, pe masura ce sunt curatate, se pun intr-un castron cu putina apa cu lamaie. Se scurg bine, si se pun vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 11 voturi

Ciupercile, bine spalate si taiate in lamele fine, se pun la fiert in apa rece, impreuna cu miezul de piine. Se lasa sa fiarba la foc mic aproximativ o ora. Se paseaza si se adauga orezul fiert separat. se mai fierbe supa 5 minute. Citeva ciuperci taiate si inabusite in margarina vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 10 voturi

Se curata zarzavatul de supa si se aseaza la foc intr-o oala cu apa si putina sare. Cind zarzavatul este fiert, se strecoara si se pune din nou la fiert. In momentul cind a inceput sa clocoteasca, se introduc ciupercile si coditele, foarte bine spalate si taiate felii. Se lasa vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 17 voturi

Se dau prin razatoare patrunjelul, morcovul si ceapa si se fierb in apa pina cind se inmoaie bine. Se strecoara zeama si se adauga faina, amestecata cu untul si cu putina zeama de zarzavat si buchetele mici de conopida. Se sareaza. Se lasa sa fiarba incet, pina fierbe conopida. Se vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 19 voturi

Se curata conopida, se rupe in bucati si se fierbe in apa cu sare. Din conopida fiarta se opreste cite un buchetel pentru fiecare portie, iar restul se da prin sita, se amesteca cu rintas. Se adauga apa clocotita dupa nevoie si dupa citeva clocote supa este gata. Se drege vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 3 voturi




Muzica Foto Filmare.ro