Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare cu specific universal


Retetele cu specific universal

Se curata spanacul, se spala si se pune la fiert cu apa. Dupa ce a dat citeva clcote se ia de pe foc, se strecoara si se trece prin sita, subtiind cu apa in care a fiert. Se pune din nou pe foc adaugind lamiia, sarea si untul. Se lasa vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 3 voturi

Se curata ceapa si se taie marunt. Se incalzeste untul in care se rumeneste usor ceapa. Se curata usturoiul, se taie in 4 pe lungime si se rumeneste usor impreuna cu ceapa. Se amesteca faina pana devine aurie, apoi se adauga supa si crema double (smanatana), se pune capacul pe vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 13 voturi

Se taie varza in patru. Trei sferturi de varza se pun la fiert in aproximativ 1 litru de apa daca vom fierbe varza in oala sub presiune (cel mai indicat) sau 2 litri de apa daca o vom fierbe intr-un vas obisnuit. Tot acum se adauga si ceapa usor calita, vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 7 voturi

Se pune orezul intr-o sita si se clateste cu apa rece. Ceapa se curata, se taie marunt si se caleste intr-o oala de supa - in 30 g de unt. Se stinge cu zeama de carne si, cand da in clocot, se introduce orezul si se lasa sa fiarba 20-25 vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 12 voturi

Se pun la fiert morcovii, telina, patrunjelul, ceapa si pastirnacul taiate in patru, intr-o oala cu 1,5 l apa clocotita si sare. Cind sint aproape fierte, se adauga cartofii taiati sferturi. Separat, se amesteca smintina cu galbenusul in castronul in care se serveste supa. Cind cartofii sint fierti, se bate vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 17 voturi

Se taie patratele mici cartofii, patrunjelul si morcovii curatati si spalati. Se inabusa in unt 15 minute, aestecind din cind in cind. Se adauga cepele intregi, 1,5 l apa cu sare si se fierbe 1,5-2 ore, la foc potrivit. Smintina, piperul si verdeata tocata marunt se pun in castron si vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 16 voturi




Muzica Foto Filmare.ro