Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare cu specific universal


Retetele cu specific universal

Se incinge uleiul in oala, se adauga faina si se rumeneste un pic. Se toarna sucul de rosii, se da in clocot. Se adauga sarea, piperul, oregano si busuiocul, se da focul incet si se adauga laptele. Se lasa la foc mic inca 5 minute. vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 9 voturi

Se curata ceapa si se taie rondele, se spala verdeata, salata se spala foaie cu foaie. Se caleste ceapa in putin ulei pina devine aurie, se agauga apa (aproape 3/4 din vasul de preparare) si cind a inceut sa clocoteasca se adauga foile de salata taiate pe jumatate, maraul tocat vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 14 voturi

Se curata ceapa si se toaca marunt. Morcovii si gulia se curata, se spala si se taie bucati. Se scoate mazarea din conserva si se scurge, iar fasolea - curatata si spalata - se taie bucatele. Galustele se prepara in felul urmator: se pune la fiert laptele cu 20 g de vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 8 voturi

Zarzavatul si ceapa, curatate si spalate, se dau pe razatoarea de zarzavat si se pun la fiert in apa 20-30 minute. Se strecoara, se inlatura zarzavatul, iar in zeama ramasa se pune varza tocata fin. Se lasa sa fiarba acoperit, la foc mic, pina cind varza se inmoaie. Se adauga vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 1 voturi

1 kg visine, 2 galbenusuri, 250 g smintina, o lingurita zahar pudra, sare vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 13 voturi

Se rumeneste usor grisul intr-un vas smaltuit, fara grasime. Cind incepe sa se ingalbeneasca, se stinge cu supa de zarzavat si se lasa sa fiarba 5-10 minute. La sfirsit, se adauga untul si verdeata. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 17 voturi




Muzica Foto Filmare.ro