Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare cu specific universal


Retetele cu specific universal

Se fierb cu o zi inainte cartofii in coaja, se curata, se rad. Margarina se freaca, se amesteca cu cartofii rasi, se adauga galbenusurile, sarea, bicarbonatul, albusurile batute spuma, faina. Se intinde intr-o tava unsa bine, intr-un strat subtire, se netezeste, se coace, se taie in romburi mici. Romburile se servesc vezi reteta completa...

  Dificultate: ridicata
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 4 voturi

Se spala castravetii, se taie in doua pe lungime, dupa care se taie felii. Se rastoarna in mixer cu lama si se adauga iaurtul si zeama de carne. Din tarhon se pastreaza cateva frunzulite pentru decor, iar restul se toaca si se adauga in mixer. Totul se mixeaza pana ce vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 3 voturi

Ceapa necuratata se spala in mai multe ape, apoi se curata. Foile exterioare de ceapa nu se arunca, ci se introduc intr-un saculet din tifon. La fiecare ceapa se scot cu ajutorul unui cutit ascutit foile centrale (bulbul). In fiecare ceapa se introduce putin ulei si putina sare, avand grija sa vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 13 voturi

Ceapa, usturoiul taiate fin se prajesc in ulei, se adauga sucul de rosii, untul de arahide, apa si condimentele si se fierb impreuna. Spre final se adauga in supa rondelele de banane si se mai fierb putin impreuna. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 12 voturi

Taiati bagheta felii, apoi in cubulete si rumeniti-le in putin untdelemn. Scoateti-le din tigaie si puneti-le deoparte. Spalati ardeii, scoateti-le pedunculul si semintele. Taiati-i in ineluse. Curatati si spalati arpagicul. Curatati usturoiul si zdrobiti-l intr-un mojar. Puneti legumele indicate intr-o oala, varsati deasupra o cana de apa si 2 linguri de untdelemn. vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 6 voturi

Se curata zarzavatul, se spala si se aseaza la foc intr-o oala cu apa si sare. Cind zarzavatul s-a fiert, se adauga rosiile spalate si rupte in patru. Zarzavaturile bine fierte se trec prin sita, se aseaza din nou supa la fiert si, cind clocoteste, se adauga orezul curatat si vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 10 voturi




Muzica Foto Filmare.ro