Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare cu specific universal


Retetele cu specific universal

Intr-un vas descoperit se fierb macaroanele 20 min,aproximativ.Separat se face un sos alb din unt,faina si lapte care se amesteca cu galbenusul si smantana,batand bine pana se omogenizeaza.Dupa ce se scurg macaroanele fierbinti se amesteca cu sosul respectiv.Se pun intr-o tava unsa cu unt,pesmet si se pun in cuptor sa vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: miha
Voturi: 21 voturi

Laptele se pune la incalzitcu scortisoara sau vanilia si coja de lamaie sau portocala.Se incalzeste bine,nu se da in foc. Se amesteca galbenusurile cu zaharul apoi se toarna laptele cald si se amesteca pana se face o crema lichida. Se pune la foc(sa nu se lipeasca) si se amesteca pana vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 6 voturi

Carnea de pui se pune la fiert in apa cu sare, impreuna cu rosiile tocate,zeama de ceapa,ardeiul gras si uleiul.Apoi pana sa fiarba complet se da la cuptor sa scada.Se presara cu patrunjel verde. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: miha
Voturi: 15 voturi

Limba se fierbe bine si se curata,mazarea se scurge bine iar casravetii cu coaja se spala.Toate ingredientele se taie pai in afara de mazare.Piperul,sarea si cu lingurita de ulei se freaca bine si se pune la salata,apoi se pune maioneza si se amesteca.Se pot pune si cateva masline verzi. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: miha
Voturi: 9 voturi

Rosiile se golesc,se stropesc cu sos vinegreta si se lasa la rece o ora.Se toarna tonul,oul rascopt,mararul si se amesteca bine cu maioneza si mustarul. Rosiile se umplu cu compozitia obtinuta si se stropesc in sosul in care s-au marinat. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: miha
Voturi: 7 voturi

In unt se prajesc snitele pe ambele parti cam 2 minute,dupa care se sareaza,se pipereaza si se pastreaza la cald.Frunzele de palmier se spala,se lasa sa se scurga,apoi se taie in felii subtiri si se calesc intr-o lingura de unt.Rosiile se injumatatesc si se calesc putin.Se condimenteaza si se aseaza vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: miha
Voturi: 15 voturi




Muzica Foto Filmare.ro