Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare cu specific universal


Retetele cu specific universal

Se aleg ciuprcile (doar palaria ciupercii), se curata de coaja subtire dupa care se spala cu mare atentie pentru a nu se rupe. Nu necesita uscare. Se unge tava cu unt sau ulei, dupa care se pun ciupercile. Se adauga cascaval ras (numai in palaria ciupercii, nu si pe langa), vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 13 voturi

Se aleg rosii mijlocii si foarte proaspete, se spala, se taie un capacel, apoi cu o lingurita se scoate mijlocul, se presara cu putina sare si se asaza pe un fund cu gura in jos ca sa se scurga. Cit timp se scurg, se taie carnea de pasare in cubulete vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 13 voturi

Vinetele se taie rondele, se oparesc si scurg de apa. Dupa ce se racesc, se tavalesc prin faina si se prajesc in ulei. Se scot pe o farfurie si se lasa sa se racoreasca un pic. Separat, se pregatesc doua compozitii: 1. - umplutura si 2. - aluatul de clatite; pentru vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 12 voturi

Se amesteca ingredientele pentru aluat si se lasa la frigider 30 de minute ca sa se intareasca grasimea si sa se poata lucra. Apoi se intinde o foaie rotunda mai mare decit forma de tarta. Se curata, se spala si se desface brocoli in buchetele. Se fierbe 5 minute in apa vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 14 voturi

Se curata dovlecelul si se taie felii subtiri, se sareaza, apoi se lasa sa se scurga de apa, se face o coca din oua, faina si putina apa, apoi se pune piper pe feliile de dovlecel, se dau prin faina si coca si apoi se prajesc in ulei. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 5 voturi

Se alege spanacul si se spala in mai multe ape, ca si urzicile. Se arunca in apa clocotita cu sare si se lasa sa fiarba descoperit. Cand e gata, se scurge foarte bine de apa, se pune putin unt proaspat si se serveste imediat, ca garnitura pe langa o friptura vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 10 voturi




Muzica Foto Filmare.ro