Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare cu specific universal


Retetele cu specific universal

Se taie capacelul la rosii si se scoate miezul. In interior se sparge cite un ou. Se pune deasupra sare, piper si alte condimente, dupa preferinta. Se acopera rosiile cu capacelul si se aseaza intr-un vas de jena uns cu unt sau ulei. Se dau la cuptor. Se verifica daca vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 16 voturi

Se pregateste un aluat obisnuit de clatite din 4 oua, faina, lapte. Se lasa sa se odihneasca si intre timp se prepara umplutura astfel: se toaca foarte marunt sunca si se taie ciupercile. Se caleste in putina grasime sunca, apoi se adauga ciupercile amestecind continuu. Pentru ca umplutura sa se vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 10 voturi

Se aleg rosii tari si cat mai mici. Se taie un capac, se scobesc. Se presara sare, piper, putin otet si se lasa o ora deoparte, sa se scurga. Se fierbe orezul in multa apa clocotita; se scurge bine si se amesteca cu maioneza pregatita cu mustar, si cu 2 vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 4 voturi

Ceapa se curata si se toaca marunt. Se pune la calit in ulei incins, se adauga carnea si se prajeste bine, amestecind incontinuu. Se adauga apoi brinza topita, ketchup-ul si ciupercile tocate foarte subtire. Castravetele se taie feliute. Piinicile se taie in doua pe lungime. Se asaza cu partea taiata vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 19 voturi

Se fierb cartofii, se curata, se paseaza. Se adauga 1 ou, 3 albusuri, 100 gr. cascaval, piper si sare. Se amesteca bine. Se curata si se taie ciupercile, se inabusa in putin unt , se adauga orezul si apa (proportie 1:3), sare si piper. Se fierbe, apoi cind e gata se vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 15 voturi

Apa, sarea si untul se pun la fiert. Cind clocoteste, se pune faina toata odata si se amesteca bine. Se lasa sa se raceasca putin si se pun ouale pe rind, amestecind bine dupa fiecare. Se pun gramajoare in tava unsa si se coc. Pentru umplutura se caleste ceapa tocata marunt vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 18 voturi




Muzica Foto Filmare.ro