Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare cu specific universal


Retetele cu specific universal

Se curata legumele, se spala si se taie in bucati potrivite (cat sa intre usor in gura). Ceapa si usturoiul se toaca. Se calesc toate in ulei, pus sa se incinga intr-o tigaie adanca. Se adauga condimentele si ierburile aromate si se lasa 15 minute sa se inmoaie, fara capac. vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 14 voturi

Se fierb cartofii vreme de 20 de minute in coaja, se scurg de apa, se curata si se taie felii. Se curata dovleceii de coaja, se spala, se zvanta si se taie felii. Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt. Se bat ouale cu smantana, sare si piper. Se adauga cimbrul vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 3 voturi

Se oparesc rosiile cu apa clocotita, se curata de pielita si de seminte, se taie in cubulete. Se toaca jumatatea de ceapa, se taie ardeiul si se curata de seminte si nervuri, se toaca si el marunt, la fel ca si catelul de usturoi si frunzele de menta. Se amesteca vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 8 voturi

Se curata zarzavatul, se spala si se da pe razatoarea mica. Se rade cascavalul si se amesteca cu morcovii si telina rasa, adaugandu-se ouale, mirodeniile si pesmetul. Se obtine un aluat, din care se fac circa 12 crochete si se prajesc in uleiul incins. Pe fiecare crocheta se pune o vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 17 voturi

Se curata guliile de coaja si se taie felii subtiri. Fasolea se spala si se taie bucati mici. Se pun guliile si fasolea intr-o cratita, se toarna deasupra zeama de legume si se lasa sa fiarba, cu capac, circa 5 minute. Se scurg intr-o sita, pastrandu-se zeama de fiert. Se vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 15 voturi

Se curata cartofi de marime potrivita, si mai degraba lunguieti. Se taie felii foarte subtiri, si cat mai egale. Se spala in ape multe, pana ramane apa limpede. Se usuca bine pe un servet. Se incinge untura multa, amestecata, jumatate de porc, si jumatate de vaca. Se pun cate putini vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 8 voturi




Muzica Foto Filmare.ro