Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare cu specific universal


Retetele cu specific universal

Se amesteca margarina cu brinza de vaci si sarea, apoi se incorporeaza faina. Se face un aluat care se lasa la odihnit 1-2 ore. Se intinde aluatul de 3-4 mm grosime si se taie cu paharul rondele. Se asaza rondelele in tava unsa putin cu margarina si pudrata cu faina, vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 13 voturi

5OO gr. faina se freaca cu margarina .Separat intr-un castron se mesteca 2 galbenusuri, 1 cana de zahar, 4 linguri de smantana, 1 praf de copt stins cu sucul de la o lamaie, coaja de lamaie. Toate acestea din castron se pune peste faina mestecata cu margarina si se face vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 9 voturi

Dovleceii curatati de coaja se rad pe razatoare, se adauga putina sare si se lasa sa se scurga. Se adauga oul, faina, brinza rasa. Se fac chiftelute, potrivite ca marime, care se prajesc in ulei vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 3 voturi

Drojdia se pune in putin lapte caldut indulcit, si se lasa la caldura sa creasca cca. 10 minute. Intre timp se cerne faina, se pune pe planseta si se adauga restul ingredientelor fara a le framinta, inclusiv cele 200 gr. de cascaval ras, mai putin apa. Cand a crescut drojdia, vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 15 voturi

Se spala ardeii, se scot cotoarele, se scutura bine de seminte, se spala din nou si se asaza pe un servet curat sa se scurga bine. Brinza telemea rasa se amesteca cu brinza de vaci si untul, frecind cu o lingura de lemn pina se obtine o pasta omogena. Se vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 13 voturi

Vinata se taie felii nu prea groase dar nici prea subtiri, se aseaza intr-un castron si se sareaza cu sarea grunjoasa, se lasa la inmuiat cam 15 minute. Usturoiul se preseaza /stoarce, patrunjelul se taie marunt marunt. Usturoiul si patrunjelul se aseaza intr-un castron si se amesteca cu ulei de masline pana vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 19 voturi




Muzica Foto Filmare.ro