Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare cu specific universal


Retetele cu specific universal

Mamaliga, mai vartoasa, se modeleaza, cu mainile umede de zer, cuprinzand in interior branza si untul. Se coc pe jar sau in cuptor pana ce devin crocanti la suprafata si branza se topeste Cu jintita sau lapte gros vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 8 voturi

Telemeaua si parizerul se dau pe razatoarea mare, se pun intr-un castron si se adauga restul ingredientelor. Se amesteca bine si se toarna intr-o forma de chec tapisata cu margarina si faina. Se introduce in cuptor si se coace la foc mare cca. 25 minute. Pentru imbunatatire se poate pune vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 18 voturi

Se toaca verdeturile, cascavalul se rade si se amesteca cu verdeata si untul. Se condimenteaza amestecul cu sare si piper. Se scurg ciupercile si se taie marunt. Se calesc in putin ulei pina nu mai au zeama. Apoi se sareaza si se pipereaza. Se taie pe diagonala feliile de piine vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 7 voturi

Se freaca untul cu brinza, se adauga chimen si se amesteca bine. Se taie colturile cornurilor, se scobesc de miez, se umplu cu brinza si se asaza pe o tava unsa cu unt. Peste fiecare corn se pune cite o bucatica mica de unt si se dau la cuptor pentru vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 7 voturi

Se topeste untul, se adauga faina. Se calesc putin, apoi se iau de pe foc si se adauga laptele rece. Se amesteca pina la omogenizare apoi se adauga brinza, galbenusurile de ou, iar la final albusurile de ou batute spuma tare, amestecindu-se de sus in jos ca la blatul de vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 11 voturi

Se spala dovleceii, se dau pe razatoarea mare si se calesc 5 minute in 3 linguri de ulei incins, amestecand intruna. Se intinde aluatul in tava de aragaz, se-nteapa din loc in loc cu furculita, se ridica marginile si se formeaza de jur-imprejur o "bordura", care se umezeste cu putina vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 16 voturi




Muzica Foto Filmare.ro