Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare cu specific universal


Retetele cu specific universal

Branza se freaca bine cu dosul furculitei, pe marginea farfuriei, ca sa se marunteasca,amestecindu-se apoi cu smintina. Smintina se poate inlocui cu maioneza. Pentru gust si aroma sepoate adauga 1-2 lingurite cu ceapa rasa fin sau numai cozi de ceapa verde taiate marunt sifrunze de marar sau patrunjel taiate marunt. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 2 voturi

Cascavalul se taie in felii de 1 1/2 cm grosime.Feliile se inmoaie in lapte, se trec bine prin faina,apoi inca odata abundent prin lapte si faina (prin lapte se trec ca sa se lipeasca mai bine faina,care va forma o crusta la suprafata cascavalului si astfel nu se va lipi vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 11 voturi

Casul se curata de coaja, se taie bucati, se da prin masina de tocat, se adauga untul ce a fost frecat spuma, chimenul macinat si boiaua de ardei dulce si se potriveste gustul de sare.Se amesteca, pana ce compozitia s-a omogenizat, se aranjeaza pe un platou si se decoreaza dupa vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 8 voturi

Se face o mamaliga in zerul de oaie (ca si cum am face o mamaliga normala, doar ca in loc de apa punem zer). Se topeste untul sau margarina intr-un vas, se adauga mamaliga fiarta si apoi branza. Se amesteca pana cand se topeste branza si grasimea este bine incorporata. Se vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 8 voturi

Se pune untul intr-un vas pe foc ca sa se topeasca, se adauga faina si se lasa sa se prajeasca pina ce capata culoare aurie. Se toarna laptele si se amesteca bine. Pasta obtinuta se lasa sa se raceasca. Cind este rece, se adauga galbenusurile pe rind, unul cite unul, vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 6 voturi

Brinza se freaca bine, se adauga ceapa fin tocata, telina cruda rasa si sare. Daca brinza de vaca este prea uscata, se adauga 1-2 linguri de lapte dulce Se garniseste cu masline. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 6 voturi




Muzica Foto Filmare.ro