Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare cu specific universal


Retetele cu specific universal

Puneti pe foc 1 litru de apa cu sare. Curatati conopida, spalati-o sub jetul de apa rece, separati buchetelele si fierbeti-o 20 de minute in apa sarata. Puneti conopida fiarta in robotul de bucatarie si mixati-o impreuna cu 3-4 polonice din apa in care a fiert, cu branza sfaramata, cu vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 11 voturi

Se ia o hartie de aluminiu (alufolie) si se taie in patru. Se taie si telemeaua in 4 felii, si se asaza fiecare din ele pe cate una din bucatile de hartie de aluminiu (sau pergament). Se spala rosiile, se curata, se taie pe lat, in felii. Se curata ceapa vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 7 voturi

Rosiile se sorteaza de marime mijlocie, se curata, se spala, se taie capacul, se scobesc cu lingura si se scurg. Mararul se curata, se spala, se zvanta si se taie marunt. Salata verde se curata, se spala si se scurge. Brinzeturile se tree prin masina de tocat cu sita deasa vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 6 voturi

se taie la fiecare chifla cite un capac, se scoate miezul si se pune Óntr-un vas. Brinza se da prin razatoare, se amesteca cu brinza de vaci si cu miezul de chifla. Se adauga 1/2 din cantitatea de unt, smintina sau laptele si un ou. Se amesteca compozitia bine. Cu vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 3 voturi

Cascavalul se curata de coaja, se portioneaza, se trece prin faina, prin oua batute spuma, prin pesmet si apoi se introduce in vasul cu ulei infierbintat. In timpul prajirii se intorc bucatile pe ambele parti pentru rumenire. Cind sint gata rumenite, se scot cu paleta si se asaza pe o vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 1 voturi

Din faina cernuta, laptele si margarina, se prepara o compozitie omogena, la care se adauga cascavalul ras, sare si piper, dupa gust. Din aceasta compozitie se formeaza crochetele, sub forma de bile, care se trec prin faina, oua batute si pesmet. Se prajesc in vasul cu ulei infierbintat. Cind sint vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 15 voturi




Muzica Foto Filmare.ro