Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare cu specific universal


Retetele cu specific universal

Se striveste piperul verde. Se topesc 50 gr. unt in tava ce trebuie introdusa la cuptor, se pune otet, piperul verde pisat, piperul negru, piperul alb si sarea. Se omogenizeaza bine amestecul si se tavalesc patravii prin el. Se introduce tava la cuptor 15 minute, dupa care se scoate si vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 15 voturi

Se curata pestele, se spala foarte bine si se zvinta. Se fierb ouale foarte tare, se curata si se taie marunt. Se combina ouale cu orezul fiert separat, se adauga 3 cepe tocate si calite, sare si piper. Cu aceasta compozitie se umplu stiucile. Se coase taietura si se leaga vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 6 voturi

Se poate pregati din salau, nisetru, morun, somn. Se curata pestele de pielita si de oase. Se taie in bucatele mici cam de 3-4 cm. Se spala, si se da cu sare. Se pregateste un aluat de clatite, se inmoaie fiecare bucatica de peste in aluat, si se frige in vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 6 voturi

1. Se amesteca ouale cu smintina. Se adauga piinea rupta in bucatele si se lasa 10 minute. Se serveste rece, cu salata vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 12 voturi

Ceaiul se fierbe cu marul taiat bucati. Apoi se adauga, sucul de struguri si portocala scursa. Se adauga zaharul si aromele. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 19 voturi

Se da coaja de lamiie prin razatoare. Se pune jeleul intr-un vas si se toarna deasupra ceai cald. Se amesteca pina ce acesta se dizolva dupa care se raceste. Se pune coaja de lamiie si se amesteca, dupa care se serveste in cesti, cu frisca deasupra. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 2 voturi




Muzica Foto Filmare.ro