Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare cu specific universal


Retetele cu specific universal

Cartoful curatat si bine fiert, il lasam sa se raceasca bine, dupa care il zdrobim bine cu furculita.Peste cartof adaugam mustarul si icrele.Le amestecam bine cu mixerul si turnam ulei ca si la maioneza. Cind sunt gata, adaugam apa foarte rece pentru a le albi si zeama de lamiie. Ceapa vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 9 voturi

Ardeii trebuiesc pusi la uscat la soare timp de doua zile. Curatati-i, frecandu-i cu un servet umed. Cu un cutit ascutit, inlaturati semintele si codita. Atentie, nu-i intepati. Puneti-i intr-un castron cufundati in otet. Lasati-i in jur de 3 zile, apoi lasati-i sa se usuce pe un servet curat. Scurgeti uleiul din vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 5 voturi

Dupa ce pestele fiert rasol (vezi reteta urmatoare) s-a racit, se scoate cu grija carnea de pe oase si se trece prin masina de tocat, impreuna cu 1/2 ceapa curatata si taiata marunt. Tot prin masina se trece si cealalta jumatate de ceapa, calita in untdelemn, cu adaos de enibahar, vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 15 voturi

Rosiile se spala, se golesc de seminte si se lasa la scurt. Intr-un castron se freaca pestele fiert cu miezul de la rosii, uleiul, sarea, piperul si ceapa tocata fin. Cind amestecul devine ca o pasta, se umplu rosiile, care apoi se aseaza intr-o tava unsa cu unt. Se dau vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 4 voturi

Se amesteca tonul din conserva cu porumbul intr-un vas de sticla (pentru aspect), se adauga zeama de lamiie pentru a da un gust acrisor si eventual cateva picaturi de ulei, daca tonul nu a avut suficient. Cine doreste, poate adauga la salata si varza tocata marunt. Se poate orna cu cateva vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 10 voturi

Se fac 4-5 clatite de dimensiunile unui vas Jena. Se tapeteaza cu unt. Se pune la baza o clatita, apoi fileul fiert, iar clatite, iar file. Peste ultima clatita se toarna un pahar de smantana, sos bechamel si cascaval ras vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 9 voturi




Muzica Foto Filmare.ro