Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare cu specific universal


Retetele cu specific universal

Capul de porc se trece prin flacara si apoi se spala bine sub un jet de apa rece. Limba se spala, usturoiul se curata si se piseaza cu sare. Stomacul de porc se opareste, se curata si se spala. Carnea, limba, capul si soriciul se fierb separat in apa cu vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 2 voturi

Intr-un bol, amestecati 200 g iaurt natural cu boiaua dulce, praful de ghimbir, chimenul macinat si mustarul. Adaugati bucatile de piept de pui, curatat de pielite si taiat fasii, si amestecati. Lasati la marinat timp de 10-20 minute. Incalziti la cuptor chiflele taiate pe jumatate, timp de 1-2 minute (30 secunde la vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 4 voturi

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca bine,bine pina se ingroasa. Se ia de pe foc si se amesteca cu galbenusurile. Albusul se bate spuma si se adauga la compozitie .amestecind usor. Se unge o tava si se tapeteaza cu faina,iar vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 13 voturi

Se scurge uleiul de pe ton, se spala sub jet de apa rece boabele de fasole, se scurge de apa porumbul. Se amesteca toate in salatiera se condimenteaza si se serveste cu paine prajita. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 7 voturi

1. Se curata pestisorii de intestine, solzi si se taie si capetele daca vreti; 2. Se spala in multa apa si se lasa sa se scurga; 3. Se pregateste o saramura din 2 l apa si 400 g sare, se introduc pestisorii si se lasa cel putin 24 ore; 4. Dupa 24 ore vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 22 voturi

Se paseaza pestele, se sareaza, se stropeste cu o lingurita de otet, se adauga ceapa tocata foarte marunt . Peste toate acestea se adauga 4-5 linguri de maioneza. Asezata pe platouri mici, se asezoneaza ca ornament cu rondele de ceapa verde si frunze de patrunjel. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 3 voturi




Muzica Foto Filmare.ro