Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare cu specific universal


Retetele cu specific universal

Se fierbe laptele impreuna cu 50 g zahar si vanilia, se lasa sa se raceasca si se taie peste cornurile taiate felii subtiri. Merele se curata, se dau pe razatoare si se calesc in unt. Se adauga 150 g zahar si 50 g gris. Se unge o tigaie cu unt, vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 5 voturi

Se curata visinele de samburi, apoi se presara o lingura de zahar peste ele si se lasa aprox. o ora. Untul se freaca spuma si se adauga la el 6 galbenusuri si 150g zahar. Se amesteca apoi cu o ceasca de pesmet si o lingurita de scortisoara pisata. Peste toate vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 6 voturi

Se pun cele 7 oua cu zaharul si se freaca. Se adauga laptele si praful de copt stins cu zeama de lamaie. Se amesteca totul cu 1 cana de ulei , cu ciresele si faina. Se coace. vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 23 voturi

Untul si mierea de albine se pun intr-un castron pe un vas cu apa calda pentru a se topi si a se pastra caldute. Nuca macinata se amesteca cu faina, praful de copt si coaja de lamiae. Albusele se bat spuma, se adauga zaharul pe rand cate o lingura, zeama vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 12 voturi

Albusele se bat spuma, se adauga zaharul apoi galbenusele laptele uleiul si faina , praful de copt si condimentele. O tava de aragaz se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se toarna compozitia si apoi se aseaza visinile aproape una de alta fara a se suprapune. Se pot folosi si vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 20 voturi

se toaca cu blenderul patrunjelul, usturoiul si ardeiul. Se amesteca cu condimentele si se dilueaza cu apa. Se da la rece. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 1 voturi




Muzica Foto Filmare.ro