Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare cu specific universal


Retetele cu specific universal

Blatul: galbenusurile se freaca cu un praf de sare. Apoi se pune zaharul, cacaoa, praful de copt, uleiul si faina. Se amesteca apoi cu albusurile batute spuma. Se unge tava cu ulei, se tapeteaza cu faina si se toarna aluatul. Cind este gata se scoate din cuptor se se lasa vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 17 voturi

Se taie ceapa julien si se caleste in putin untdelemn, impreuna cu carnea de pui, taiata cuburi mari. Se adauga radacinoasele, taiate cubulete, apoi apa pana le acopera si sucul de rosii. Se lasa la fiert aprox 30 de minute, se adauga mazarea si se completeaza cu apa pana o vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 17 voturi

Puiul se taie bucati, se sareaza si se prajeste in jumatate din cantitatea de unt. In untul ramas de la prajirea puiului se caleste ceapa tocata marunt si ardeii taiati felii. Rosiile taiate felii se toarna peste bucatile de carne. Vinetele se curata, se taie felii, se scurg bine, se vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 7 voturi

Intr-o oala am pus 2 linguri ulei de masline si am lasat ceapa si usturoiul tocate marunt la prajit, pana devine transparenta. Toate condimentele le-am amestecat intr-o canita. Am pus condimentele peste ceapa si am mai lasat 1 minut la prajit. Am adaugat rosiile tocate marunt, 80 ml apa si sucul vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 12 voturi

Se taie pieptul de pui bucati subtiri cu grosimea de 1 cm ,ouale se sparg intr-un castron in care se adauga sosul de soia ,mustarul ,sarea, piperul, mararul tocat marunt si se bat bine pina se amesteca toate ingredintele. Se iau bucatile de pui si se dau prin faina ,dupa vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 4 voturi

Se scoate carnea de pe pieptul curcanului, se taie in bucati potrivite, apoi se bate pt a se lati, cu un ciocan special pt snitele. Se dau bucatile de carne prin faina si ou batut in care s-a pus piper si un pic de condimente si apoi se tavalesc prin pesmet vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 9 voturi




Muzica Foto Filmare.ro