Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare cu specific universal


Retetele cu specific universal

Ciocolata se pune la muiat in 50 ml smintina fierbinte. Restul ingredientelor se amesteca bine cu mixerul si se toarna apoi compozitia de ciocolata racorita. Se pune cu lingura in tava, umplind formele numai 3/4. Se da la cuptor si se coace la foc potrivit. Se lasa sa se raceasca vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 18 voturi

Se fierbe separat ciolanul dupa care se dezoseaza Se caleste ceapa si morcovii dupa care se adauga carnea taiata bucati se mai caleste putin se pune apa si se adauga patrunjelu pasta de ardei si cimbru Cand carnea este fiarta se pun cartofii si putin piper vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 11 voturi

Se cern toate ingredientele uscate impreuna. Se amesteca margarina, mierea si galbenusurile, smintina, ingredientele uscate, omogenizind perfect. Totul se incorporeaza apoi in albusurile batute spuma, se toarna intr-o tava intinsa si se coace pina se rumeneste Se taie in romburi. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 12 voturi

Se pune la fiert margarina impreuna cu: zahar, lapte, cacao. Dupa ce a fiert, se iau din aceasta compozitie 15 linguri in care se adauga ciocolata, rom, nuci (aceasta va fi glazura). Restul compozitiei se pune la racit, dupa care se adauga galbenusurile, pe rand, apoi faina, praful de copt vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 19 voturi

Ouale, cacaua si zaharul se bat bine aproximativ 30 de minute, apoi se adauga faina. Se unge o tava si se tapeteaza cu faina, apoi se pune compozitia si se coace la foc potrivit. Dupa ce s-a copt se rastoarna pe o planseta. Se face crema din unt, zahar si vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 12 voturi

Din ingredientele pentru foi se face un aluat si se lasa la crescut 30 minute acoperit si la cald. Se imparte aluatul in 2-3 foi de marimea tavii si de grosime de 5 mm. De-a lungul fiecarei foi de o parte si de alta se aseaza visine sau cirese una vezi reteta completa...

  Dificultate: medie
  Reteta adaugata de: raluca
Voturi: 22 voturi




Muzica Foto Filmare.ro