Pofticiosi.ro
Top retete culinare:

Retete culinare cu specific romanesc


Retetele cu specific romanesc

se taie marunt ciupercile shi se fierb 20 min,se iau de pe foc si se scurg de apa.intr-un vas se caleste faina cu untul si se adauga laptele si smantana amestecand continuu sa nu se lipeasca.Se adauga sarea si piperul shi cand sosul se ingroasa si devine cremos se adauga vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 30 voturi

Mai intai se curata cartofii si se pun la fiert in apa cu sare. Pana fierb cartofii, intr-o tigaie se pune ceapa tocata la calit, peste care se adauga carnea. Se potriveste de sare si piper. Dupa ce carnea e calita se aseaza toata intr-un strat, intr-un vas de iena. vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: Anonim
Voturi: 24 voturi

Drojdia se amesteca cu putin lapte, o lingura de zahar si 3 linguri faina.Se lasa la dospit. Se amesteca apoi cu restul de lapte, untul moale, zaharul si faina.Coca se lasa 45 de minute la dospit apoi se intinde in tava unsa cu ulei si pudrata cu faina.Deasupra se pun vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: miha
Voturi: 25 voturi

Dovlecii proaspeti se aleg, se spala, se taie cotorul, se rade coaja si se pun la fiert in apa sarata care a dat in clocot.Cand sunt gata se scot si se pun intr-o strecuratoare ca sa se scurga.Dupa ce s-a racit se taie felii rotunde.Se pune in salatiera si se vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: miha
Voturi: 17 voturi

Salata se spala si se curata apoi se taie in patru si se fierbe 20 de minute.Separat se face un sos din faina si o lingura de unt la care se pune doua cesti din apa in care a fiert salata, sare, ceapa taiata si se pune salata sa mai vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: miha
Voturi: 6 voturi

Carnea, varza, ceapa si painea inmuiata in apa si stoarsa, toate se trec prin masina de tocat.Apoi, se amesteca cu galbenusurile, verdeata tocata fin, se potriveste de sare si piper, la urma se adauga albusurile batute spuma.Se alege o cratita potrivita, se unge cu ulei si se toarna compozitia.Se netezeste vezi reteta completa...

  Dificultate: redusa
  Reteta adaugata de: miha
Voturi: 3 voturi

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455



Muzica Foto Filmare.ro